Ikääntyneen muisti- ja mielenterveyden tukeminen

01.11.2017

Koivupirtin säätiö koulutti henkilöstöään muisti- ja mielenterveysosaamiseen TAKKissa.

Koivupirtin tarpeisiin räätälöitiin Kohtaamisia kotona - ikääntyneen muisti- ja mielenterveyden tukeminen -koulutus. Toteutustavaksi valittiin oppisopimus.

Koulutukseen osallistujat olivat Koivupirtin lähihoitajia, jotka suorittivat koulutuksessa osaamisalan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta. Vaihtoehtoisina tarjolla olivat vanhustyön ja mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalat. Koulutuksen myötä Koivupirtissä haluttiin vahvistaa henkilöstön muisti- ja mielenterveystyön osaamista. Henkilöstön osaamisen kehittäminen Koivupirtissä jatkuu: seuraava ryhmä on juuri aloittanut vastaavan koulutuksen.

- Räätälöidyllä koulutuksella osutaan täsmällisesti yrityksen tai organisaation tarpeeseen ja henkilöstölle voidaan tarjota täsmäosaamista, kertoo TAKKin hyvinvointialan koulutuspäällikkö Kati Aimonen.

- Kuuntelemme asiakasta ja sen pohjalta rakennetaan sopivat koulutussisällöt ja valitaan rahoitusvaihtoehdot sekä toteutusmuodot.

Lisätietoja sosiaali- ja terveysalasta TAKKissa

Ensimmäisen, Koulupirtin säätiön henkilöstölle toteutetun, muisti- ja mielenterveystyön täydennyskoulutuksen päätöstilaisuutta juhlittiin lokakuun lopussa.

<- takaisin uutislistalle