Liiketalouden täydennyskoulutus meni nappiin

30.10.2017

Yhteistyössä työ- ja elinkeinotoimiston kanssa toteutettu liiketalouden täydennyskoulutus on osoittautunut menestykseksi. Koulutuksen tavoitteena on nopea paluu työelämään

Koulutus on ammatillista täydennyskoulutusta myynnin, markkinoinnin ja toimistoalan työnhakijoille, jotka ovat työskennelleet em. alojen tehtävissä. Opiskelijat täydentävät aikaisempaa osaamistaan yksilöllisesti rakennetuilla koulutuspoluilla niin, että uusi ura työelämässä löytyy nopeasti. Merkittävä osa koulutuksesta on työssäoppimista.

Henkilökohtaiset koulutuspolut suunnitellaan opiskelijan ammatillisten kehittymistarpeiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien mukaisesti myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon ja toimistopalvelun opintojaksoista.

- Lokakuun lopussa päättyneestä koulutuksesta saatiin hienot tulokset: suurin osa työllistyi työssäoppimispaikkaansa, osa jatkaa opintoja oppisopimuksella työssäoppimispaikassaan ja osalle uran jatkosuunnitelmat selkiytyivät muulla tavoin, kertoo vastuukouluttaja Pirkko Somero.

- Nyt valmistuneet työllistyivät digitaalisen markkinoinnin, kaupan alan ja taloushallinnon sekä toimistoalan työpaikkoihin.
Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Se on TE-toimiston ja TAKKin yhteinen uusi tuote, joka on osoittautut menestykseksi: valmistuneet ovat työllistyneet erinomaisesti. Koulutuksia käynnistyy ympäri vuoden. Parhaillaan on sisässä yksi koulutusryhmä, ja seuraavaksi on tulossa hakuun koulutus, joka käynnistyy alkuvuodesta 2018.

- Olemme saaneet opiskelijoilta hyvää palautetta koulutuksesta. Lokakuussa päättäneestä ryhmästä Hannu Porentola puki palautteen runon muotoon, josta löytyy TAKKille hyvä mainoslausekin: Jos haluat, että opiskelusi menee nappiin, sinun pitää mennä opiskelijaksi TAKK:iin, Somero hymyilee.

Lue Hannu Porentolan runo kokonaisuudessaan Facebookista

Tutustu liiketalouden koulutuksiin TAKKissa

Liiketalouden täydennyskoulutuksesta valmistuneista suurin osa työllistyi tai sai jatkaa tutkintoon oppisopimuksella työssäoppimispaikassaan, lopuillakin suunnitelmat selkiytyivät.

<- takaisin uutislistalle