TAKKin toimialajohtajalle Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi

05.12.2017

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt TAKKin toimialajohtaja Risto Björnille Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin. Presidentti myöntää itsenäisyyspäivänä kunniamerkkejä isänmaan palveluksessa ansioituneille Suomen kansalaisille tunnustukseksi huomattavista siviili- ja sotilasansioista.

Björn on työskennellyt TAKKissa vuodesta 1993 alkaen. Ennen opetusalalle siirtymistään hän toimi yli 10 vuotta rakennusteollisuuden johtotehtävissä. TAKKilla Björn työskenteli ensin opettajana ja koulutussuunnittelijana. Vuodesta 2001 alkaen hän on toiminut  toimialajohtajana teknologia-alalla.

Hän on kouluttautunut työn ohessa erityisesti opettajuuteen, johtamiseen ja kansainvälisyyteen liittyvissä teemoissa. Kansainvälisyyden ja koulutusviennin osa-alueilla Björn on ollut uraauurtava toimija suomalaisessa ammatillisen koulutuksen kentässä. Parhaillaan hän mm. edustaa eurooppalaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä (EUproVET) kommission työryhmässä.

Suomen Valkoisen Ruusun ansiomerkillä palkittu toimialajohtaja Risto Björn on työskennellyt TAKKissa vuodesta 1993 alkaen.

<- takaisin uutislistalle