Asioimistulkkaus ja oikeustulkkaus

  • Asioimistulkkien koulutuksessa vahvistetaan nopeaa reagointikykyä ja tilanneherkkyyttä, ammatillista vastuuntuntoa ja kykyä asettua neutraaliin ja puolueettomaan rooliin.
  • Oikeustulkin erikoisammattitutkinto sopii oikeusalan tulkkauksia tekeville kokeneille tulkeille.

Valikoimissa

Asioimistulkin ammattitutkinto

Oikeustulkin erikoisammattitutkinto

Kasva asioimistulkkauksen ammattilaiseksi!

Onko sinulla vahva kahden työkielen taito ja hyvät viestintätaidot? Kiinnostaako asioimistulkin ammatti tai onko sinulla jo kokemusta tulkin työstä?

Asioimistulkin ammattitutkintoon valmistavassa tehokkaassa koulutuksessa pääset vahvistamaan työkieltesi hallintaa, viestintätaitoja, ymmärrystä kulttuureista ja yhteiskunnallisista asioista.

Vaihtuvissa ja haastavissakin tulkkaustilanteissa tulkilta vaaditaan nopeaa reagointikykyä ja tilanneherkkyyttä, ammatillista vastuuntuntoa ja kykyä asettua neutraaliin ja puolueettomaan rooliin. Koulutuksessa vahvistat näitä ominaisuuksiasi ja taitojasi.

Olet sitten jo ammatissa toimiva asioimistulkki tai vasta alalle suuntautumassa, asioimistulkin ammattitutkinnon suorittamalla saat alalla arvostetun pätevyyden. Alalla toimivat tutkinnon suorittaneet tulkit työllistyvät parhaiten.

Pätevöidy oikeustulkiksi!

Onko sinulla jo syvällinen ja erikoistunut ammattitaito oikeustulkkausalalta ja haluat suorittaa Oikeustulkin erikoisammattitutkinnon? Laadimme kanssasi yksilöllisen suunnitelman tarvittavien taitojen kehittämiseksi ja tutkinnon suorittamiseksi.

Lisätietoja
Kouluttaja Ekaterina Tsavro, puh. 044 7906 367
Kouluttaja Tuija Hildén, puh. 044 7906 345
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Tilaa uutiskirje

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa.