Kiinteistöpalvelujen ammattitutkinto

Työskenteletkö jo kiinteistönhoitoalalla? Haluatko syventää osaamistasi? Kiinteistöpalvelujen ammattitutkinto sopii kiinteistönhoitajille, joilla on jonkin verran alan aiempaa koulutusta tai/ja työkokemusta. Ammattitutkinnolla syvennät osaamistasi kiinteistönhoitoalasta.

Tutkinnossa voit suuntautua joko kiinteistön toimintakunnon ylläpitoon tai LVI-järjestelmiin. Kiinteistöpalvelujen ammattitutkinto antaa hyvät valmiudet työskentelyyn monipuolisissa kiinteistönhoitoalan tehtävissä - vaativissakin kohteissa.

Toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella ja siihen voi hakeutua joustavasti ympäri vuoden. Oppisopimuskoulutus edellyttää, että sinulla on määräaikainen työsopimus alan tehtävissä.

Koulutuksen kesto noin 1,5 vuotta ja lähipäiviä oppilaitoksessa on keskimäärin 2/kuukausi. Lähipäivät pidetään TAKKin Nirvan kampuksella, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere.

Koulutuksen alussa laaditaan jokaiselle opiskelijalle henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa määritellään koulutuksen kesto ja sisältö tarkemmin. Opiskelet siis vain sen, mitä et vielä osaa.


Kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon suorittaminen ja sisältö

Kiinteistönhoitajan ammattitutkinto suoritetaan näyttönä eli osaaminen osoitetaan käytännön työtehtävissä. Tutkintoon kuuluu kaksi pakollista ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa. 

Kaikille pakollinen tutkinnon osa

Pakollinen osa, kiinteistönhoidon osaamisala

Pakollinen osa, LVI-huollon osaamisala

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi

Tutkinnon perusteet

Ota yhteytta ja kysy lisää

Koulutussuunnittelija Heikki Mahlamäki, puh. 044 7906 299
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Takaisin www.takk.fi/koulutus/lvi_ja_kiinteistoeala