Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon suorittanut voi toimia koulunkäynnin ohjaustehtävissä esimerkiksi esiopetuksessa ja perusopetuksessa, aamu- ja iltapäivätoiminnan ja vapaa-ajantoiminnan ohjaajana sekä toimia avustajana päivähoidossa.

Kohderyhmä

Koulutus sopii koulunkäyntiavustajina, koulunkäynnin ohjaajina tai koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajina toimiville tai toimineille. Jos sinulla ei ole alan työkokemusta, koulutus ja tutkinto voivat sopia sinulle, jos olet valmis tekemään töitä ammattitaidon hankkimiseksi - koulutukseesi sisällytetään runsaasti ohjattua työssäoppimista.

Jos sinulla on monipuolinen työkokemus ja toimit koulunkäyntiavustajana, koulunkäynninohjaajana tai vastaavissa tehtävissä, voit valmistautua tutkinnon suorittamiseen oman työsi ohella.

Koulutukseen valittavalla tulee olla hyvä terveys ja riittävä suomen kielen taito.

Ajankohta

Alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa. Soita ja kysy!

Laajuus 40 ov

Paikka TAKK, Tampereen valtatie 15


Toteutus

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka muodostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta. Osa opinnoista suoritetaan verkkoympäristössä.

Opiskelijalle laaditaan alkuvaiheessa henkilökohtainen suunnitelma tarvittavan ammattitaidon hankkimista ja tutkinnon suorittamista varten. Aiemmin hankittu osaaminen otetaan huomioon, joten tuttuihin asioihin ei tarvitse käyttää aikaa.

Lukusuunnitelma: Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoon kuuluu neljä pakollista tutkinnon osaa

Kysy lisää

Kouluttaja Ninna Sipinen, puh. 044 7906 621
Koulutuspäällikkö Kati Aimonen, puh. 0144 7906 379
Sihteeri Tiina Partanen, puh. 044 7906 401
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Takaisin www.takk.fi/koulutus/sosiaali_ja_terveysala.