Lean Management case -webinaari

Lean Management case -webinaarissa esitellään käytännön esimerkkejä Lean-hankkeiden läpi viemisestä ja niillä saavutetuista tuloksista. Samalla opit mitä on Lean-johtamisfilosofiassa painotettu valmentava johtaminen.

Esimerkeistä näet, miten projektit konkreettisesti etenivät, mitä haasteita niiden toteutuksessa oli ja mitä tuloksia niillä lopulta saavutettiin.

Kenelle webinaari on tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu sekä julkisen että yksityisen sektorin toimihenkilöille ja ylemmille toimihenkilöille. Voit työskennellä tuotantoon, projektien hallintaan, logistiikkaan, markkinointiin, myyntiprosesseihin tai strategiaan liittyvissä tehtävissä. Voit myös olla yrityksen johdossa, päällikkötasolla, tuotannon esimiehenä tai kehitysinsinöörinä.

Saadaksesi osallistumisestasi täyden hyödyn, sinulla on hyvä olla perustiedot Leanista. Tässä webinaarissa ei käydä juurikaan teoriaa lävitse, vaan käytännön esimerkkejä Lean-hankkeista sekä valmentavasta johtamisesta.

Ajankohta

LYHYTKURSSI/TESTI   AJANKOHTA

Lyhytkursseja ei löytynyt.

Paikka Webinaari


Lean Management case-webinaarin ohjelma

  • Lean-johtamisfilosofia maailmalla ja Suomessa
  • Mitä on Lean-johtamisfilosofiassa painotettu valmentava johtaminen?
  • Case 1. Valmentavan johtamisen avulla vähennettiin arvoa tuottamattomia  työvaiheita ja parannettiin prosessin tuottavuutta yli 20 prosenttia
  • Case 2. Varastojen pienentyminen ja toimitusvarmuuden kasvu 60 prosentista 97 prosenttiin saavutettiin myynnin ja tuotannon välisellä Lean-hankkeella

Koulutus TAKKin ja Lean Lion Oy:n yhteistyönä

Kouluttaja Pasi Vastamäki

  • 10 vuoden kokemus Lean-johtamisfilosofian kouluttamisesta, käyttöönotosta ja koordinoinnista
  • Työskennellyt Abloy Oy:ssä Lean Engineerinä ja Metso Fabricsissä Globaalina Lean Managerina
  • Suomen Lean yhdistyksen jäsen vuodesta 2011 lähtien
  • Pääfocus on ollut prosessien analysoinnissa ja strategiaan sidottujen laajempitavoitteellisten projektien eteenpäin viemisessä sekä pienempimuotoisessa jatkuvassa parantamisessa
  • Kouluttanut Lean johtamisfilosofiaa tuhansille ihmisille sekä vienyt maaliin lukuisia kehityshankkeita.

Asiakkaiden kommentteja aikaisemmista Lean-webinaareista:

"Webinaarissa annettiin hyvä kuva siitä, miten projekteissa voi onnistua tai epäonnistua. Hyvä, että myös ne 'käsikirjasta' poikkeavatkin kokemukset esitellään. Se lisää uskottavuutta. Kaksi tuntia meni tosi nopeasti mielenkiintoisen aiheen parissa."

"Hyvät ja käytännönläheiset esimerkit sopivasti erilaisista näkökulmista."

"Webinaari oli juuri sitä mitä se lupasikin! Lisäksi se toimi teknisesti hyvin ihan tavallisella tietokoneella ilman erillisiä ladattavia ohjelmia."

Kysy lisää

Yrityspalvelupäällikkö Kari Kaikkonen, puh. 044 7906 417
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi