Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto -opinnoissa opiskelija hankkii valmiudet työnjohtotason tehtäviin ja omien esimiestaitojensa ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Hän hallitsee monipuoliset esimiestehtävät ja toimii esimerkiksi esimiehenä, vuoropäällikkönä tai yksikön päällikkönä.

Mara-alan esimiehen erikoisammattitutkinnon opinnot sopivat majoitus- ja ravitsemisalalla työskenteleville ammattilaisille, joilla on ammattialan peruskoulutus ja useamman vuoden työkokemus sekä alan työpaikka. Opiskelijavalintaan vaikuttaa aikaisempi alan työ- ja esimiestyökokemus. Lisäksi edellytetään soveltuvuutta esimiestehtäviin ja mahdollisuutta työskennellä tutkinnon perusteiden mukaisissa esimiestehtävissä koulutuksen aikana.

Ajankohta

17.08.2018 - 21.02.2020
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto, oppisopimuskoulutus

Paikka TAKK Tamprereen valtatie 15


Opiskelu ja matkailu- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnon suorittaminen

Opintojen alussa opiskelija laatii kouluttajan kanssa itselleen henkilökohtaisen suunnitelman opiskelua ja tutkinnon suorittamista varten. Suunnitelmassa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen (esim. työkokemus ja aiemmat opinnot) eikä tuttuihin asioihin tarvitse tuhlata aikaa.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina. Lähiopetusta on 2 - 3 päivää kuukaudessa. Lisäksi opintoihin kuuluu ohjattua verkko- ja etäopiskelua sekä omaan työhön liittyviä kehittämistehtäviä.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto suoritetaan näyttönä, eli esimiestason työtehtävien hallinta osoitetaan aidoissa työtehtävissä työpaikalla.

Opintojen sisältö ja tutkinnon muodostuminen

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkintoa varten suoritetaan neljä tutkinnon osaa.

Pakolliset osat

Valinnaiset osat, joista valitaan yksi

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Koulutuspäällikkö Eija Järvilahti, puh. 044 7906 305
Kouluttaja Tapio Määttänen, puh. 044 7906 384
Sihteeri Tiina Partanen, puh. 044 7906 401
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Takaisin www.takk.fi/koulutus/matkailu_ja_ravitsemisala