Pintakäsittelyalan perustutkinto, lattianpäällystäjä

Pintakäsittelyalan perustutkinnon opintojen jälkeen lattianpäällystäjä hallitsee lattianpäällystyksen kaikki työvaiheet itsenäisesti vaativista pohjatöistä pinnan viimeistelyyn asti.

Lattianpäällystäjät työskentelevät yleensä matto-, laatta- tai parkettitöihin erikoistuneissa lattiafirmoissa. Osa työllistyy yksityisyrittäjinä. Työt liittyvät sekä uuden rakentamiseen että vanhan remontoimiseen.

kohderyhmä

Pintakäsittelyalan perustutkinto sopii lattianpäällystysalalle haluaville. Pääsyvaatimuksena on rakennusalan tutustumisjakso tai vähintään vuosi rakennusalan työkokemusta .

Ajankohta

Alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa. Soita ja kysy!

Kesto 1,5-2 vuotta

Paikka TAKK Nirvan toimipiste, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere


Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu lähiopetuksesta oppilaitoksessa ja työssäoppimisesta työsalissa ja työmailla. Koulutuksen alussa opiskelija ja kouluttaja tekevät opiskelijalle henkilökohtaisen suunnitelman opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen. Suunnitelmassa huomioidaan opiskelijan tavoitteet sekä aikaisempi koulutus ja työkokemus - tuttuihin asioihin ei tarvitse käyttää aikaa.

Sisältö

Pintakäsittelyalan perustutkintoon kuuluvat tutkinnon osat

Pintakäsittelyalan perustutkinto, lattianpäällystäjä suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtehtävissä työpaikalla.

Kysy lisää

Kouluttaja/koulutussuunnittelija Jyrki Salakoski, puh. 044 7906 332
Kouluttaja Jyrki Säippä, puh. 044 7906 276
Sihteeri Anne Mäkinen, puh. 044 7906 32
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Katso myös
www.takk.fi/koulutus/pintakaesittely
www.takk.fi/koulutus/sisustaminen
www.takk.fi/koulutus/talonrakennus_ja_muuraus