Rakennusalalle töihin - näytön paikka

Rakennusalalle töihin - näytön paikka -koulutuksen tavoitteena on löytää rakennusalalle valmistuneille henkilöille työllistymistä edistävää jatkokoulutusta sekä ohjattua käytännön harjoittelua. Tarvittava koulutus ja siihen liittyvät työllistymistä edistävät palvelut rakennetaan joustavasti päätavoitetta tukemaan. Työ räätälöidään hakijan osaamis- ja koulutustaustan mukaan.

Rakennusalalle töihin - näytön paikka -koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on toisen asteen ammatillinen tutkinto rakennusalalta tai ammattikorkeakoulun talonrakennusalan tutkinto. Koulutuksen päätavoitteena on työllistyminen rakennusalalle eri työtehtäviin.

Ajankohta

Alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa. Soita ja kysy!

Kesto 5 kuukautta

Paikka TAKK Nirvan toimipiste, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Koulutuksen sisältö

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Suunnitelmassa otetaan huomioon aiemmin hankittu osaaminen, eikä tuttuihin asioihin käytetä liiaksi aikaa.

Työssäoppimisjakso on oleellinen osa koulutusta. Työssäoppimispaikan hankinnasta vastaa kouluttaja ja sen valinnassa kiinnitetään erityisesti huomiota opiskelijan mahdollisuuksiin työllistyä yritykseen. Opiskelija voi myös itse hakea yhteistyöyrityksen. Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa tarpeen mukaan tutkinto/osatutkinto.

Kysy lisää!

Koulutuspäällikkö Marko Uusitalo, puh. 044 7906 330
Kouluttaja Aarne Hämäläinen, puh. 044 7906 432
sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Takaisin www.takk.fi/koulutus/talonrakennus_ja_muuraus