Sisustusalan ammattitutkinto: sisustaja, sisustusremontoija, sisustusstailaaja

Sisustusalan ammattitutkinto on kädentaitoihin painottuva koulutus.

Sisustusalan ammattitutkintoon opiskellessasi opit hallitsemaan sisustuskokonaisuudet paremmin ja vahvistat erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa tarvitsemiasi sisustusneuvontataitoja. Opit keskustelemaan asiakaslähtöisesti ja yrittäjämäisesti erilaisista sisustuskokonaisuuksista, jotka muodostuvat tilan käyttäjien erityistarpeista, värien ja valojen käytöstä, muotojen ja kuvioiden vaikutuksesta yms. Tarvittaessa saat alkuopit ja työn toteuttamiseen liittyvät käytännön vinkit työsaliopetuksessa.

Opiskelun aikana voit verkostoitua monipuolisesti esimerkiksi sisustus-, pintakäsittely- sekä rakennusalan osaajien kanssa. Tarvittaessa voit päivittää myös työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutuksesi.

Voit suorittaa koko tutkinnon tai valita vain ne osat, joiden oppeja tarvitset työssäsi eniten.

Koulutus sopii sivutoimisesti työn ohella opiskeltavaksi.

Sisustusalan ammattitutkinto -koulutus sisustamisen parissa toimiville

Sisustusalan ammattitutkinnon koulutus sopii sisustamisen parissa työskenteleville, joilla on sisustus-, rakennus- tai pintakäsittelyalan perustaitoja ja käytännön kokemusta alan töistä. Esimerkiksi

Opiskelijalla on oltava alan työpaikka tai oma yritys, jossa työssäoppiminen on mahdollista. Aiempi kokemus alalta on tarpeen.

Koulutus on suunniteltu työn ohessa opiskeleville ja sisustusalan ammattitutkinto opiskellaan TAKKissa usein oppisopimuksella. Oppisopimusopiskelun voi aloittaa joustavasti. Soita ja kysy!

Ammattilaisten lisäksi koulutus sopii myös henkilöille, jotka ovat harrastaneet esimerkiksi sisustusremontointiin liittyviä töitä ja harkitsevat työllistymistä alalle tai sisustusalan yrityksen perustamista.

Ajankohta

28.09.2018 - 15.05.2020
Sisustusremontoija, sisustaja / Sisustusalan ammattitutkinto

Kesto 1,5 - 2 vuotta

Paikka TAKK Nirvan toimipiste, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Opiskelijalle tehdään henkilökohtainen suunnitelma opiskelua ja tutkinnon suorittamista varten. Aiemmin hankittu osaaminen huomioidaan, eikä tuttuihin asioihin tarvitse tuhlata aikaa.

TAKKissa tapahtuva tietopuolinen opiskelu on vaihtelevaa sisältäen vuorovaikutteista yhdessä oppimista, tutustumiskäyntejä, käytännön vinkkejä ja harjoituksia työsaleissa, syventäviä etätehtäviä ja verkko-opintoja. Lähiopetuspäiviä on koko tutkinnossa noin 20.

Lähiopetuspäivien oppeja opiskelija syventää omissa työtehtävissään ja asiakasprojekteissaan työpaikallaan.

Sisustusalan ammattitutkinnon sisältö

Sisustusalan ammattitutkinto muodostuu kolmesta osasta.

Pakolliset tutkinnon osat, joista voi valitaan 1-3

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan 0-2

Kysy vapaita opiskelupaikkoja!

Kouluttaja Pirjo Sillman, puh 044 7906 333
Koulutuspäällikkö Marko Uusitalo, puh. 044 7906 330
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Takaisin www.takk.fi/koulutus/sisustaminen