Sisustusstailaaja

Sisustusstailaajan koulutuksessa perehdytään sisustamisen perusasioihin väriopista valaistukseen ja toiminnallisuuteen, käyttäjien tarpeisiin ja tilan ilmeen muuttamiseen stailaamalla.

Sisustusstailauskoulutus auttaa ymmärtämään sisustuskokonaisuuksia ja nostamaan kohteen parhaat puolet esiin, olipa kyseessä sitten omaan, yrityksen tai asiakkaan käyttöön tuleva tai myytävä asunto tai muu tila.

Sisustustuotteita myyvälle ammattilaiselle koulutus tarjoaa näkemystä sisustamisesta ja tietotaitoa entistä ammattimaisempaan asiakkaiden palvelemiseen.

Sisustamisen kurssi myyjille, kiinteistövälittäjille ja muille kiinnostuneille

Sisustustailauskurssi sopii

  • sisustustuotteden myyjille
  • kiinteistövälittäjille: stailattu asunto menee paremmin kaupaksi - hyvällä hinnalla ja nopeammin
  • muille sisustamisesta kiinnostuneille - esimerkiksi oman kodin stailaajille

Koulutus ei edellytä aikaisempaa kokemusta. Voit kouluttautua sivutoimisesti vaikka työn ohessa ja kehittyneillä stailaustaidoilla kohentaa esimerkiksi omaa kotiasi.

Ajankohta

25.09.2018 - 11.12.2018
Sisustusstailaaja

Kesto 3 kuukautta

Paikka TAKK Nirvan toimipiste, Kurssikeskuksenkatu 11

Koulutus sisältää 5 lähipäivää, verkko-opiskelua ja etätehtäviä. Opinnoissa käsitellään sisustamisen perusasioita, yleisimpiä sisustusongelmia ja -trendejä. Etätehtävät ovat sisustuskokonaisuuksiin liittyviä harjoituksia.

Lopputyönä suunnittelet valitsemaasi tilaan uuden ilmeen ja halutessasi toteutat sen myös käytännössä. Stailattava huone/tila voi olla asiakkaan myyntikohteessa tai esimerkiksi omassa kodissasi.

Sisustusstailauskoulutuksen aihealueita


Haluan suuresti kiittää sisustuskurssistamme.

Se on ollut hieno tapa syventää omaa sisustusharrastusta. Myös saatu kurssimateriaali on ollut mielestäni sekä runsasta että laadukasta. Innostunut ja inspiroiva opettaja!

Suuri KIITOS mielenkiintoisesta kurssista ja paljon ajatuksia sekä uusia näkemyksiä antavasta koulutuksesta! Viihdyin erittäin hyvin lähipäivinä ja olisin voinut tulla useamminkin, mutta hyvä näinkin :))”


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kouluttaja Pirjo Sillman, puh 044 7906 333
Koulutuspäällikkö Marko Uusitalo, puh. 044 7906 330
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Takaisin www.takk.fi/koulutus/sisustaminen