Tarjoilijan ammattitutkinto

Tarjoilijan ammattitutkinto sopii alasta kiinnostuneelle ensimmäiseksi koulutukseksi tai jatkokoulutukseksi ammattialan perustutkinnon suorittaneelle.

Tarjoilijan ammattitutkinnon suorittaneet tarjoilijat työskentelevät ravintoloissa tai catering-alan toimipaikoissa. Tarjoilijat työskentelevät sekä itsenäisesti että ryhmässä. Työpäivät ja -tilanteet ovat erittäin vaihtelevia.

Hyvän tarjoilijan ominaisuuksia ovat ystävällisyys, huolellisuus, palveluhenkisyys ja joustavuus sekä myynti-, esiintymis- ja yhteistyötaidot.

Kohderyhmä

Tarjoilijan ammattitutkinto sopii jatkokoulutukseksi ammattialan perustutkinnon suorittaneelle. Matkailu- ja ravitsemisalan työkokemus katsotaan eduksi.

Ajankohta

27.04.2018 - 03.05.2019
Tarjoilijan ammattitutkinto, oppisopimuskoulutus
27.04.2018 - 02.11.2018
Kahvilatyöntekijä, tarjoilijan ammattitutkinnon osatutkinto, oppisopimuskoulutus
27.04.2018 - 02.11.2018
Baaritarjoilijan koulutus, osatutkinto oppisopimuskoulutus

Kesto 1-1,5 vuotta

Paikka TAKK Tampereen valtatie 15


Toteutus

Tarjoilijan koulutus sisältää lähiopetuspäiviä, työssä oppimista sekä ohjattua verkko-opiskelua.
Lähiopetus ja työssä oppiminen vuorottelevat koulutuksen aikana, koulutus on työssäoppimispainotteinen.

Tarjoilijan ammattitutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito ravintoloiden työtehtävissä koulutuksen aikana.

Opintojen kesto ja tutkinnon suorittamisen ajankohta määräytyy opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Suunnitelmassa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen, joten tuttuihin asioihin ei tarvitse käyttää aikaa.

Tarjoilijan ammattitutkinnon sisältö

Tutkinnon pakolliset osat

Valinnaiset osat (valitaan kaksi)

Kysy lisää

Kouluttaja Rami Saarikoski, puh. 044 7906 692
Sihteeri Tiina Partanen, puh. 044 7906 401
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Takaisin www.takk.fi/koulutus/matkailu_ja_ravitsemisala