- Alkavia koulutuksia
- Lyhytkurssit, testit ja kortit
- Hakeutuminen
- Uravalmennus
- Asiakaspalvelukoulutus
- Asioimis- ja oikeustulkkaus
- Autoala
- HiOMO
- Hydrauliikka
- Isännöinti ja kiinteistövälitys
- Johtaminen
- Kauneudenhoito
- Kielikoulutus
- Koneenasennus ja kunnossapito
- Kotityö-, puhdistus- ja tekniset terveyspalvelut
- Kuljetusala
- Kylmäala
- Liiketalous ja kaupan ala
- Logistiikka
- LVI- ja kiinteistöala
- Maahanmuuttajakoulutus
- Maarakennus eli infra-ala
- Matkailu- ja ravitsemisala
- Metallitekniikka
- Monikulttuurisuus
- Palveluosaajapassi
- Pintakäsittely
- Sisustaminen
- Sosiaali- ja terveysala
- Sähköala
- Talonrakennus ja muuraus
- Tieto- ja viestintätekniikka
- Tuotekehitys ja palvelukehitys
- Turvallisuusala
- Urheilijalle
- Veneala
- Ympäristöala
- Yki-testit
- Yrittäjyys
- Tilaa Koulutuskalenteri
Koulutus >
Tarjoilijan ammattitutkinto
Tarjoilijan ammattitutkinnon suorittaneet tarjoilijat työskentelevät ravintoloissa tai catering-alan toimipaikoissa. Tarjoilijat työskentelevät sekä itsenäisesti että ryhmässä. Työpäivät ja -tilanteet ovat erittäin vaihtelevia.
Hyvän tarjoilijan ominaisuuksia ovat ystävällisyys, huolellisuus, palveluhenkisyys ja joustavuus sekä myynti-, esiintymis- ja yhteistyötaidot.
Kohderyhmä
Tarjoilijan ammattitutkinto sopii jatkokoulutukseksi ammattialan perustutkinnon suorittaneelle. Matkailu- ja ravitsemisalan työkokemus katsotaan eduksi.
Ajankohta
|
|||
Kesto 1-1,5 vuotta |
|||
Paikka TAKK Tampereen valtatie 15 |
Toteutus
Tarjoilijan koulutus sisältää lähiopetuspäiviä, työssä oppimista sekä ohjattua verkko-opiskelua.
Lähiopetus ja työssä oppiminen vuorottelevat koulutuksen aikana, koulutus on työssäoppimispainotteinen.
Tarjoilijan ammattitutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito ravintoloiden työtehtävissä koulutuksen aikana.
Opintojen kesto ja tutkinnon suorittamisen ajankohta määräytyy opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Suunnitelmassa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen, joten tuttuihin asioihin ei tarvitse käyttää aikaa.
Tarjoilijan ammattitutkinnon sisältö
Tutkinnon pakolliset osat
- Kahvila-ravintolan myynti ja tarjoilu
- Ruokaravintolan tarjoilu
Valinnaiset osat (valitaan kaksi)
- Baaritarjoilu
- Tilaus- ja kokouspalvelu
- Viinitarjoilu
- Yrittäjyys majoitus- ja ravitsemisalalla
Kysy lisää
Kouluttaja Rami Saarikoski, puh. 044 7906 692
Sihteeri Tiina Partanen, puh. 044 7906 401
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi
Takaisin www.takk.fi/koulutus/matkailu_ja_ravitsemisala
