Tukea työnhakuun

Panostamme opiskelijoiden työllistymiseen koulutuksen alusta alkaen. Työssäoppimisjaksot suunnitellaan niin, että ne tukevat opiskelijan tavoitteita työelämässä. Järjestämme rekrytapahtumia ja teemme yhteistyötä työnantajien, rekrytointiyritysten sekä TE-toimiston kanssa valmistuvien opiskelijoiden työllistymisen varmistamiseksi. 

TAKKin työnhakuvalmennukset

TAKKin yhteiset työnhakuvalmennukset ovat avoimia kaikille TAKKin opiskelijoille. Työnhakuvalmennukset käynnistyvät kick start -luennolla, jossa johdatellaan työhaun teemoihin. Sen jälkeen opiskelijat voivat oman kiinnostuksensa ja tarpeensa mukaan ilmoittautua teemakohtaisiin pienryhmiin.

Työnhaun kick start -luennot

Luentoja järjestetään vaihdellen Nirvan ja Tampereen valtatien kampuksilla, iltapäivisin klo 12-15. Mukaan voi tulla itselle parhaiten sopivaan aikaan ja paikkaan.

Luennon jälkeen voit valita sinua kiinnostavista pienryhmäteemoista sopivat. Vapaasti valittavien pienryhmäkokoontumisten teemoina ovat, mm.

Yhden teemakokoontumisen kesto on 3  tuntia. Yhteen pienryhmään otetaan teemasta riippuen 6-12 opiskelijaa. Tarkemmat tiedot luennoista ja pienryhmien kokoontumisista löytyvät Moodlesta.

Ilmoittautuminen sekä luennoille että pienryhmiin tapahtuu Studentassa. Opiskelija voi ilmoittautua itse Studentassa opiskelijaliittymän kautta tai pyytää vastuukouluttajaa liittämään mukaan luennolle ja pienryhmiin. 

Lisätiedot

Opiskelijapalvelut, puh. 044 7906 400, opintoneuvonta@takk.fi

Muuta tukea työllistymiseen

Loistoduuniin!-rekrytapahtumat