Kauppalehden Menestyjäyritys 2017 ja 2015

Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr on ansainnut tilikausilla v. 2017 ja 2015 Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin. Sertifikaatti osoittaa, että yrityksen talous on vakaalla pohjalla.

Sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaama maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella Menestyjä-yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Sertifikaatti mittaa yrityksen taloudellista suorituskykyä kuudella eri osa-alueella: kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Yritystä verrataan oman kokoluokkansa, oman vertailutoimialansa sekä kaikkiin Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin tietokannan yrityksiin. Vertailussa ovat mukana kaikki suomalaiset yritykset, joiden liikevaihto ylittää 1,7 miljoonaa euroa ja joista on saatavissa tilinpäätöstiedot.

Luotettava kumppani

Taloudeltaan vahva yritys on luotettava ja haluttu yhteistyökumppani sekä vakaa työnantaja. Yrityksen vahva taloustilanne kertoo, että kumppanuus voidaan rakentaa tukevalle pohjalle, eikä se kaadu talouden heilahteluihin. Menestyjäluokitus on osoitus siitä, että yrityksen johto ja organisaatio toimivat tehokkaasti ja yrityksestä löytyy tarvittavaa liiketoimintaosaamista.

Lisätietoja Menestyjä-sertifikaatista Kauppalehden sivuilla