Rekrytointi ja työssäoppiminen

Ammattilaiset valmiina palvelukseen

Välitämme meiltä valmistuneiden ammattilaisten tietoja jatkuvasti kiinnostuneille työnantajille. Oletko sinä yksi heistä - ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ammattitaito viimeistellään työharjoittelussa

Opiskelijamme tarvitsevat jatkuvasti työharjoittelupaikkoja. Työssäoppimisjakso on osa opiskelijan ammatillista perustutkintoa ja tapahtuu työpaikoilla. Työnantajalle se tarjoaa erinomaisen tavan rekrytoida riveihinsä ammattilainen, jonka osaamiseen ja koulutukseen on mahdollista itse päästä vaikuttamaan.

Työnantaja, opiskelija ja TAKKin edustaja tekevät työssäoppimisesta sopimuksen, jossa määritellään esimerkiksi jakson tavoitteet, kesto ja työajat.

Työnantaja tarjoaa edellytykset työssäoppimiselle, nimeää opiskelijalle työpaikkaohjaajan ja vastaa opiskelijan työturvallisuudesta. Työpaikkaohjaaja huolehtii opiskelijan perehdytyksestä, ohjaamisesta, oppimisen tukemisesta ja kehittymisen arvioinnista.

Opiskelija noudattaa sovittuja pelisääntöjä ja opiskelee tavoitteiden mukaisesti ammatissa vaadittavia työelämän tietoja, taitoja ja asenteita.

Kouluttaja valmentaa opiskelijaa työssäoppimiseen ja pitää yhteyttä työnantajaan.

Lisätietoja
Kari Kaikkonen, puh. 044 7906 417
Armi Hyvönen, puh. 044 7906 310
Olli-Pekka Tuomi, puh. 044 7906 230
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi