Asioimis- ja oikeustulkkauskoulutukset

Asioimis- ja oikeustulkkaus

Asioimis- ja oikeustulkeilta vaaditaan vaihtuvissa ja haastavissakin tulkkaustilanteissa nopeaa reagointikykyä ja tilanneherkkyyttä, ammatillista vastuuntuntoa ja kykyä asettua neutraaliin ja puolueettomaan rooliin.

Asioimistulkkaus ja oikeustulkkaus

Kasva asioimistulkkauksen ammattilaiseksi!

Onko sinulla vahva kahden työkielen taito ja hyvät viestintätaidot? Kiinnostaako asioimistulkin ammatti tai onko sinulla jo kokemusta tulkin työstä?

Asioimistulkin ammattitutkintoon valmistavassa tehokkaassa koulutuksessa pääset vahvistamaan työkieltesi hallintaa, viestintätaitoja, ymmärrystä kulttuureista ja yhteiskunnallisista asioista.

Olet sitten jo ammatissa toimiva asioimistulkki tai vasta alalle suuntautumassa, asioimistulkin ammattitutkinnon suorittamalla saat alalla arvostetun pätevyyden. Alalla toimivat tutkinnon suorittaneet tulkit työllistyvät parhaiten.

Pätevöidy oikeustulkiksi!

Onko sinulla jo syvällinen ja erikoistunut ammattitaito oikeustulkkausalalta ja haluat suorittaa Oikeustulkin erikoisammattitutkinnon? Laadimme kanssasi yksilöllisen suunnitelman tarvittavien taitojen kehittämiseksi ja tutkinnon suorittamiseksi.

 

Tsavro Ekaterina
kouluttaja
Puh. +358 44 7906 367
ekaterina.tsavro@takk.fi

Lähetä viesti
Hildén Tuija
kouluttaja
Puh. +358 44 7906 345
tuija.hilden@takk.fi

Lähetä viesti