Työntekijöillä, joiden toiminnalla voi olla vaikutusta veden laatuun, on oltava voimassa oleva vesityökortti (entinen vesihygieniapassi). Vesityökortin saa suorittamalla Valviran ylläpitämän talous- tai allasvesihygieenisen osaamistestin. Testin hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin (ent. vesihygieniapassi). Mikään ammatillinen tutkinto ei vapauta testauksesta.

Testitodistus on voimassa viisi vuotta kerrallaan. Koulutuspäivästä osallistuja saa halutessaan myös yhden ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivän (7 h).

Vesityökortin suoritusvelvoite perustuu terveydensuojelulain muutokseen 285/2006, joka tuli voimaan 1.5.2006.

TAKKissa voi suorittaa Vesilaitosten ja Vesijohtoverkostojen testit ja kortit. Allasvesikorttia meillä ei voi suorittaa. Päivästä on mahdollista saada yksi ammattipätevyysmerkintä kuljetusalan ammattipätevyysdirektiivin mukaisesti.

Kohderyhmä

Vesityökorttikoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät veden käsittelyyn ja vesijohtoverkostoon liittyvissä tehtävissä (mm. maarakentaja, vesilaitoksen työntekijä, LVI-asentaja sekä kiinteistönhoitaja).

Alkavat koulutukset

Nimi Tyyppi Ajankohta
Vesityökortti Lähiopetus
05.01.2023

Talousvesihygieenisessä osaamistestissä voi suorittaa sekä vesilaitos- että vesijohtoverkostot - testit, joiden hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortit. Voi myös suorittaa vain jomman kumman testin. Suorittamisvelvollisuus koskee kaikkia työntekijöitä, joiden toiminnalla voi olla vaikutusta veden laatuun. Testitodistus on voimassa viisi vuotta kerrallaan.

TAKKissa voi suorittaa Vesilaitosten ja Vesijohtoverkostojen testit ja kortit. Allasvesikorttia meillä ei voi suorittaa.
Päivästä on mahdollista saada yksi ammattikuljettajien ammattipätevyysmerkintä. 
Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilölle, joka työskentelee veden käsittelyyn ja vesijohtoverkostoon liittyvissä tehtävissä, mm. maarakentaja, vesilaitoksen työntekijä, LVI-asentaja, kiinteistönhoitaja.

Kesto

Klo 8.00-16.00

Ajankohta

05.01.2023 08:00 - 16:00

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Hinta

124 € (hintaan sisältyy alv 24%). Hinta sisältää ateriapaketin (aamukahvi+sämpylä ja linjastolounas). Lisäksi tulee mahdollinen ammattipätevyysmaksu 11 euroa (arvonlisäveroton viranomaismaksu).

Mikäli ette halua ateriapakettia, ilmoitattehan siitä mahdollisimman pian ilmoittautumisesi jälkeen, sähköpostitse alla olevalle sihteerille. Tällöin hinta on 107 € (hintaan sisältyy alv 24%) + 11 euroa mahdollinen ammattipätevyysmaksu (arvonlisäveroton viranomaismaksu). Jos erillistä ilmoitusta ei tehdä, tilataan ateriapaketti automaattisesti.

Mikäli yritys maksaa koulutuksenne toivomme, että jätätte hakemukselle yrityksen Y-tunnuksen sekä verkkolaskuosoitetiedot, jos ne ovat käytössä.

Hakeutuminen

Hakuaika: 02.11.2022—03.01.2023

 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

Ammattipätevyyden tarvetta kysytään vasta koulutuspäivän aamuna, joten sitä tietoa ei tarvitse etukäteen ilmoittaa.

 

Hakulomakkeeseen

Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Hakeutumiseen liittyvät kysymykset: sihteeri Sirpa Asikainen p. 044 7906232
Kurssin sisältöä koskevat kysymykset: koulutussuunnittelija Kai Tarkka p. 044 7906119

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, veloitamme koko hinnan.
Mikäli koulutus peruuntuu tai keskeytyy oppilaitoksesta aiheutuvasta syystä, palautetaan kaikki maksut täysimääräisinä. Oppilaitos ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista. Koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.