VAG Odis, Pass Thru -koulutuksessa opiskellaan merkkikohtaisen testausohjelmiston käyttöönottoon liittyvät vaiheet, joita ovat mm. tarvittavat rekisteröinti/lisenssiasiat, ohjelmiston lataaminen portaalista, sekä diagnoosiohjelmiston asennusvaiheet. Koulutukseen sisältyy myös diagnoosiohjelmiston käytännön harjoituksia testiautojen ja simulaattorien avulla. Koulutus on jatkoa pass thru J2534 perusteet -koulutukselle.

Sisältö

  • Autonvalmistajan www-portaalin toiminnan perusteita
  • Rekisteröinti ja lisenssiasiat
  • Ohjelmiston lataus ja asennusvaiheet
  • Ohjelmiston käyttö

Alkavat koulutukset

Nimi Tyyppi Ajankohta
VAG Odis, pass thru Lähiopetus 14.05.2021

Koulutuksessa opiskellaan merkkikohtaisen testausohjelmiston käyttöönottoon liittyvät vaiheet joita ovat mm. tarvittavat rekisteröinti/lisenssiasiat, ohjelmiston lataaminen portaalista, sekä diagnoosiohjelmiston asennusvaiheet. Koulutukseen sisältyy myös diagnoosiohjelmiston käytännön harjoituksia testiautojen ja simulaattorien avulla. 
Sisältö:
• Autonvalmistajan www-portaalin toiminnan perusteita
• Rekisteröinti ja lisenssiasiat
• Ohjelmiston lataus ja asennusvaiheet
• Ohjelmiston käyttö

Kesto

1 päivä

Ajankohta

14.05.2021 08:30 - 15:30

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Hinta

Osallistumismaksu: 236 €

236,00 € (hintaan sisältyy alv 24%). Hinta sisältää ateriapaketin (aamukahvi+sämpylä ja linjastolounas).

Mikäli yritys maksaa koulutuksenne toivomme, että jätätte hakemukselle yrityksen Y-tunnuksen sekä verkkolaskuosoitetiedot, jos ne ovat käytössä.

Hakeutuminen

Hakuaika: 01.03.2021—07.05.2021

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

Hakulomakkeeseen

Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Koulutuksen sisältöön liittyvät kysymykset:
Koulutussuunnittelija Teemu Pisto p. 044 7906 243
Kouluttaja Jaakko Laitinen p. 044 7906 252

Hakeutumiseen liittyvät kysymykset:
Sihteeri Susanna Palomäki, p. 044 7906 222

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, veloitamme koko hinnan.
Mikäli koulutus peruuntuu tai keskeytyy oppilaitoksesta aiheutuvasta syystä, palautetaan kaikki maksut täysimääräisinä. Oppilaitos ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista. Koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.