Liikenneyhteydet ja pysäköinti

TAKKiin pääset TKL:n eli Tampereen joukkoliikenteen kyydissä. Aikataulut saat TKL:n aikataulusivuilta. Tarkemmat suunnistusohjeet toimipisteisiimme löydät yhteystietosivultamme.

Tampereen valtatien kampus

Tampereen valtatie 15

Suosittelemme saapumista julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Pysäköintipaikkoja piha-alueella on rajoitetusti. Lähimmät pysäkit ovat Tietotalo (0601) ja Tampereen valtatie (0524). Linjat ja aikataulut löydät TKL:n sivuilta.

Linja-autoasemalta pääsee Tampereen valtatielle kävellen 6 minuutissa ja rautatieasemalta 12 minuutissa.

Pysäköinti-alueellamme on käytössä eParking-järjestelmä, ja alue kuuluu yleisen pysäköinninvalvonnan piiriin. Opiskelijat saavat lisätietoa pysäköinnistä koulutuksen alussa. Vieraspysäköintiin piha-alueella on varattuna 15 paikkaa. Varaudu ilmoittamaan saapuessasi autosi rekisterinumero infoon (1. krs). Lähiympäristössä on käytettävissä myös useita pysäköintitaloja. Lisää eParking-ohjeista.

Kansi ja areena -rakennusprojekti aiheuttaa Tampereen valtatie 15:n liikenne- ja pysäköintijärjestelyissä muutoksia. Niistä tiedotetaan sivulla https://www.srv.fi/tyomaa/kansi-ja-areena/liikkuminen.

Nirvan kampus

Kurssikeskuksenkatu 11

Omalla autolla liikkujille on kaksi isoa hiekkaparkkipaikkaa Kurssikeskuksenkadun varrella. Hiekkaparkkiin ei tarvitse pysäköintilupaa. Vieraille on varattuna pysäköintitilaa myös piha-alueella. Piha-alueella pysäköinti edellyttää infosta saatavaa vierailijalupaa.