Talo täynnä tyytyväisiä tekijöitä

TAKKissa on yli 200 osaajaa - kouluttajia, asiantuntijoita, talousihmisiä, kiinteistönhoitajia, tietopalveluihmisiä ja sihteereitä. Monialaisuus näkyy henkilökuntamme kirjossa.

TAKKilaiset kouluttavat ympäri Pirkanmaata, Suomenniemeä ja ulkomailla. TAKKissa kannustetaan kouluttautumaan ja työelämäjaksoille.

Henkilöstön työhyvinvointiin panostetaan aktiivisesti, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyssä. Kysely toteutetaan joka toinen vuosi. Vuoden 2018 kyselyssä keskiarvo oli 4,6 (valtakunnallinen ka. on 4,4). TAKKin henkilökuntayhdistyksemme järjestää monipuolista työhyvinvointitoimintaa ja tukee henkilöstön omatoimisia kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia. Vuonna 2017 Nirvan kampukselle valmistunut liikuntatila/kuntosali on vapaasti henkilöstön käytettävissä. Kulttuurinnälkä pysyy kurissa ja liikuntatarpeet tyydytetään.

TAKK valittiin Vuoden Työnantajaksi 2008. Valinnan teki Tammerkosken Nuorkauppakamari. Vuoden työnantajapalkinto myönnetään pirkanmaalaiselle, henkilöstötoiminnoissaan ennakkoluulottomalle, henkilöstön hyvinvoinnista ja jaksamisesta välittävälle yritykselle, joka näkee henkilöstönsä voimavarana.

TAKKin henkilöstö vuonna 2017