Tuoreen yrittäjän Yrittäjyysbuusti-palvelu on suunnattu TE-toimiston yrittäjäasiakkaille. Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen (TAKK) HiOMO on yksi Yrittäjyysbuustin palveluntuottajista. Kaikki palveluntarjoajat löytyvät sivustolta www.palvelualusta.fi.  Yrittäjyysbuustin sopimuskausi on 2019-2021.

Olet lämpimästi tervetullut HiOMOn Yrittäjyysbuustiin, jossa tarjoamme sparrausta, osaamista ja verkostoja. Rinnallesi saat HiOMOn innostavat valmentajat.

Tavoite

Tuoreiden yrittäjien kohdalla palvelun tavoitteena on tarjota apua alkuvaiheen yrittäjiä askarruttaviin teemoihin ja vahvistaa yrityksen menestystekijöitä.

Kohderyhmä

Tuoreen yrittäjän palvelu on tarkoitettu sinulle, joka olet perustanut yrityksen alle vuosi sitten (ensimmäinen tilikausi menossa).  

Toteutus

Tuoreen yrittäjän palvelu rakentuu kolmesta peruselementistä: henkilökohtaisesta coachauksesta, koulutuksesta ja valmentajavetoisista ryhmätapaamisista. Palvelun kesto on korkeintaan 4 kk.  

  1. HENKILÖKOHTAINEN COACHAUS

Ensimmäisessä coachaustapaamisessa (TAKKin Yrittäjyysneuvonta) kartoitamme sinun ja yrityksesi lähtötilanteen. Tarvittaessa tavoitteiden täsmentämistä jatketaan toisessa coachaustapaamisessa, jonka yhteydessä pohditaan myös koulutus- ja verkostoitumistarpeitasi.

  1. YKSILÖLLISEN KOULUTUKSEN RAKENTAMINEN

Mikäli päädymme täydentämään liiketoimintaosaamistasi, on sinulla tarpeesi mukaan mahdollisuus osallistua yrittäjän ammattitutkintokoulutuksen ja liiketalouden koulutuspäiviin. Teemoina voivat olla esimerkiksi toiminnan suunnittelu ja kehittäminen, markkinointi ja myynti, rahoitus, digitaalinen markkinointi tai MS Office-koulutukset.

  1. RYHMÄTAPAAMISET

Yrittäjyysbuustin osallistujille järjestetään tarvittaessa valmentajavetoisia ryhmätapaamisia, joissa on mahdollisuus rakentaa verkostoja, tehdä nopeita kokeiluja ja saada vertaistukea. Sinun on myös mahdollista lähteä keskustelemaan harjoittelija- tai työvoimatarpeistasi TAKKin eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Ajankohta

Nonstop-koulutusta

Paikka

TAKKin Nirvan (Kurssikeskuksenkatu 11) ja Tampereen valtatien kampukset.

Hinta

Yrittäjyysbuusti on osallistujalle maksuton.

Hakeutuminen
Hakuaika: 06.06.2019—31.12.2021

Palveluun hakeudutaan TE-toimiston kautta. Palveluun pääseminen edellyttää työnhakijaksi ilmoittautumista. Saatuasi TE-toimistosta vahvistuksen palveluun osallistumisesta, laita sähköpostia osoitteeseen yrittajyysbuusti@takk.fi  niin sovitaan ensimmäisestä tapaamisesta.

Lisätiedot

Lisätietoja HiOMOn Yrittäjyysbuustista: 

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, HiOMO

yrittäjyysbuusti@takk.fi

Kouluttaja Sirpa Mertaniemi, puh. 044 790 6146, sirpa.mertaniemi@takk.fi

Koulutussuunnittelija Tuija Pohjansaari-Kirmo, puh. 044 790 6434, tuija.pohjansaari-kirmo@takk.fi