Järjestyksenvalvoja toimii järjestyksenvalvojista annetun lain 533/1999 tai järjestyslain 612/2003 tarkoittamilla toimialueilla, joita ovat: yleiset kokoukset, yleisötilaisuudet, majoitus- ja ravitsemisliikkeet, leirintäalueet ja matkustaja-alukset.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssi ja kurssikoe, suorittaa koulutukseen sisältyvä työssä oppiminen järjestyksenvalvojan tehtävissä ja työllistyä alalle. 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on nuhteeton tausta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat työskennellä ihmisten parissa.

 

Sisältö

Koulutus toteutetaan sisäasiainministeriön vahvistaman sisällön ja tuntijaon sekä koulutusmateriaalin mukaisesti. Koulutuksessa käsiteltäviä asioita ovat:

  • järjestyksenvalvonnan yleiset periaatteet
  • järjestyksenvalvojan tehtävät
  • turvallisuussuunnittelu
  • hätäensiapu
  • kurssikoe

Koulutus sisältää työssäoppimista alan yrityksissä. Työssäoppimisen aikana noudatetaan työnantajan työaikoja. Koulutukseen sisältyy kirjallinen loppukoe.

Ajankohta

26.08.2019—20.12.2019

Kesto

4 kk

Hinta

Koulutus on maksutonta, mutta vartija- ja järjestyksenvalvoja kortista perittävät viranomaismaksut jäävät opiskelijan itsensä maksettavaksi.

Hakeutuminen
Hakuaika: 03.05.2019—12.08.2019

Koulutukseen haetaan työ- ja elinkeinotoimiston kotisivuilta www.te-palvelut.fi löytävällä sähköisellä hakemuslomakkeella. Hakijat kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Puutteelliset tiedot heikentävät mahdollisuuksiasi tulla kutsutuksi haastatteluun. Selvitä hakemuksen Tarkemmat perustelut-kohdassa, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta. Mikäli olet hakenut samanaikaisesti muihin työvoimakoulutuksiin, merkitse hakemasi koulutukset tärkeysjärjestyksessä. Muualta kuin Tampereen seudulta olevien hakijoiden tulee selvittää, miten majoitus järjestyy, koska kouluttajalla ei ole asuntolaa. 

 

Lisätiedot

Lisätiedot koulutuksesta: TAKK Koulutussuunnittelija Jukka Mertaniemi p. 044 7906 302 jukka.mertaniemi@takk.fi

Lue lisää