Kohderyhmä

Korjausrakentajan koulutus on tarkoitettu rakennusalan kokemusta omaaville henkilöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan kasvavan korjausrakentamisen puolelle. Opiskelijalla tulee olla riittävät fyysiset ominaisuudet, joita tarvitaan rakennustyössä eikä hänellä saa olla sellaista perussairautta, joka vaarantaa omaa tai kanssaihmisten työturvallisuutta.

Sisältö

Koulutuksen sisältöjä:
-Orientaatio ja lähtötilanteen arviointi
-Eri aikakausien rakentamistapa, rakennusten elinkaari
-Työturvallisuus ja terveydelle vaaralliset aineet
-Hyvä rakentamistapa ja viranomaismääräykset
-Kuntoarviot
-Talotekniikka
-Purkutyöt
-Työnhakuvalmennus
-Työtuvallisuuskortti/Tulityökortti/EA1-kortti
-Märkätilojen vedeneristys
-Työssäoppiminen

Ajankohta

02.12.2019—29.05.2020

Kesto

6 kk

Paikka

TAKK, Nirvan kampus
Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Hakeutuminen
Hakuaika: 17.06.2019—10.11.2019

Työvoimakoulutukseen haetaan Oma asiointi -palvelussa tai TE-toimiston kautta. Voit seurata hakemustasi osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Henkilöasiakas > Koulutushakemukseni tilanne.

Hakijat valitaan haastatteluun hakemuksessa annettujen tietojen perusteella, joten hakemus kannattaa täyttää huolellisesti. Selvitä hakemuksen ”Tarkemmat perustelut” -kohdassa erityisesti, miksi olet kiinnostunut rakennusalan koulutuksesta ja työstä sekä miksi haet juuri tähän koulutukseen. Sinun on hyvä myös kertoa, että minkälaisia asioita olet aiemmin tehnyt alaan liittyen. Muualta kuin Tampereen seudulta olevien hakijoiden tulee selvittää, miten majoitus järjestyy, koska kouluttajalla ei ole asuntolaa. Puutteellisesti täytetyt hakemukset voidaan hylätä.

Lisätiedot

Koulutuspäällikkö Marko Uusitalo, puh. 044 7906 330
marko.uusitalo@takk.fi,