Koulutus on osatutkintotavoitteista rekrytoivaa työvoimakoulutusta, jonka tavoitteena on työllistää opiskelijat HH-kiinteistöpalvelut Oy:n palvelukseen. Koulutuksessa suoritat Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta tutkinnon osan (Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen), ja koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä yritykseen siivoojan tai kiinteistönhoitajan työtehtäviin. Lisäksi voit suorittaa perustutkinnon loppuun oppisopimuksella.

HH-kiinteistöpalvelut Oy on Tampereen seudulla toimiva yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH:lla työskentele noin 270 henkilöä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Pirkanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhanalaisille yli 20-vuotiaille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita suorittamaan koulutuksen ja työllistymään puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle. Alan työkokemusta ei hakeutuvilta edellytetä.

Olet etsimämme henkilö, jos
- viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssämme
- omaat iloisen asenteen ja reippaan työotteen
- haluat ottaa uusia haasteita ja kehittyä työssäsi
- olet joustava ja luotettava
- hallitset riittävän hyvin suomen kielen (asiakaspalvelu)
- työkuntosi on hyvä
- haluat tehdä siivoustyötä päivätyönä, viikonloput vapaana
- kiinteistönhuoltotehtävissä sinulla on valmius tehdä kaksivuorotyötä ja sinulla on vähintään B-ajokortti

Sisältö

- Orientointi, asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tutkinnon osien sisältöalueet
- Tutustuminen HH-kiinteistöpalvelut Oy:n työympäristöön ja työpaikkavaihtoehtoihin
- Asiakaslähtöinen palveluasenne
- Työyhteisötaidot, vaitiolovelvollisuus
- Työturvallisuuskorttikoulutus
- Tulityökorttikoulutus
- Hätäensiapu
- Siivouksen perusteet tai kiinteistönhoidon perusteet
- Ohjattu työssäoppiminen yrityksessä
- Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen tutkinnon osan näyttö
Koulutus ja tutkinnon osan suorittaminen valmistavat kiinteistönhuollon (kiinteistönhoito tai siivous) työtehtäviin sekä kehittymisen alalle. HH tarjoaa yritykseen vakituisesti töihin jääville mahdollisuutta suoritta tutkinto loppuun oppisopimuksella.

Ajankohta

12.02.2019—07.06.2019

Kesto

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Teoriakoulutus tapahtuu päiväkoulutuksena TAKKissa. Työssäoppimisen aikana noudatetaan työnantajan työaikoja. Työpaikalla tukenasi on työpaikkaohjaaja.

Hinta

Työvoimakoulutus on osallistujille maksutonta. Työvoimakoulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat tietoa TE-palvelujen sähköisen asioinnin kautta, www.te-palvelut.fi tai TE-palvelujen Koulutusneuvonnasta p. 0295 020 702 ma - pe klo 9-16.15.

Hakeutuminen
Hakuaika: 07.12.2018—21.01.2019

Työvoimakoulutukseen haetaan tämän ilmoituksen Tiedot-välilehdeltä, Hae tähän koulutukseen -painikkeen kautta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Hakuaika päättyy 21.1.2019, jonka jälkeen tehdään esivalinta ja osalle hakijoista lähetetään haastattelukutsu. Haastatteluun kutsutaan hakemuksen perusteella, joten se kannattaa täyttää huolellisesti. Ilmoitathan hakemuksessasi myös kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Haastattelut järjestetään Pirkanmaan TE-toimistossa 31.1.2019. Haastatteluaikaa ei valitettavasti aina pystytä vaihtamaan, joten hakijalla tulisi olla valmiudet osallistua haastatteluun em. päivänä.

Huom. Hakuajan päätyttyä valinta etenee nopeasti ja esivalinnan läpäisseet kutsutaan haastatteluun. Koulutukseen hakeneille suosittelemme valintojen etenemisen seuraamista TE-palvelujen sähköisen asioinnin kautta. Voit seurata hakemuksesi tilannetta osoitteessa www.te-palvelut.fi -> Oma asiointi -> Henkilöasiakas -> Koulutushakemusteni tilanne.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Jätä hakemus, jossa ilmoitat kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Koulutus antaa erinomaiset valmiudet nähdä, tutustua ja luoda uraa kasvavalla ja monipuolisella kiinteistöpalvelualalla.

Koulutuksesta järjestetään myös kaksi samansisältöistä infotilaisuutta, joihin tulee ilmoittautua etukäteen!

Infotilaisuudet järjestetään Pirkanmaan TE-toimistossa, Pellavatehtaankatu 25, 33100 Tampere, 2. kerroksen Patruuna-salissa.
  
1. infotilaisuus 10.1.2018 klo 13-15, ilmoittautuminen tapahtumakalenterin kautta osoitteessa http://bit.ly/2rpwHv5
2. infotilaisuus 17.1.2018 alkaen klo 13, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere, Nirvan toimipisteessä luokassa: 1087, A-talo, ei ilmoittautumista.

TAKK/Koulutuspäällikkö Eija Järvilahti, puh. 044 7906 305, eija.jarvilahti@takk.fi
TAKK/Koulutussuunnittelija Heikki Mahlamäki puh. 044 7906 299, heikki.mahlamaki@takk.fi
TAKK/Yrityspalvelupäällikkö Armi Hyvönen, puh. 044 7906 310, armi.hyvonen@takk.fi

 

Lue lisää