Miracle-palvelut tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelua Tampereella ja lähikunnissa sekä kodeille että yrityksille. Yritys panostaa siivouspalvelussaan laatuun ja on saanut Pirkanmaan alueen ensimmäisen kotisiivoukselle myönnetys laatusertifikaatin vuonna 2011. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn osaavassa tiimissä. Työkohteet sijaitsevat joko Tampereella tai lähikunnissa.

Hae nyt meille töihin ja suorita työn ohessa tutkinnon osa alan perustutkinnosta oppisopimuksella!

Kohderyhmä

Pidät vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä, olet sosiaalinen, reipas ja ahkera ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Ajokortti on välttämätön sekä suomen kielen taito.

Toteutus

Sinulle solmitaan oppisopimus neljän kuukauden ajaksi. Suoritat tarvittavat teoriaopinnot ja työssä tarvittavat kortit TAKKissa ja työssä oppimisen Miracle-palvelut Oy:n työkohteissa.

Sisältö

Miracle-palveluiden kohteissa tehdään mm. seuraavia työtehtäviä:

* kotisiivous
* arvonlisäveroton kotisiivous ikäihmisille
* suursiivoukset
* muutto- ja remonttisiivoukset
* ikkunanpesut
* lattioiden peruspesut ja vahaukset
* painehuuhtelupesut (patjat, sohvat, matot)

Tämän lisäksi TAKKissa suoritetaan tarvittavat teoriaopinnot ja ammatilliset pätevyydet mm. EA I-kortti, hygieniapassi ja Palveluja Kotiin -passi.

Ajankohta

16.11.2018—29.03.2019

Kesto

4 kuukautta

Koulutuksen aloitus sopimuksen mukaan.

Paikka

Teoriakoulutus toteutetaan Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen Nirvan toimipisteessä osoitteessa: Kurssikeskuksenkatu 11 ja työssä oppiminen MIracle-palvelut Oy:n työkohteissa.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakeutuminen
Hakuaika: 01.05.2018—31.12.2018

Hakeudu oppisopimuskoulutukseen oheisella lomakkeella. Miracle-palvelut Oy:n työnjohto haastattelee hakijat ja valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Selvitä perustelut kohdassa miksi olet hakeutunut koulutukseen ja olisitko halukas jatkamaan koulutuksen jälkeen työsuhteessa, oppisopimussuhteessa tms. Miracle-palvelut Oy:n palveluksessa.

 

Hakulomakkeeseen

Lisätiedot

Lisätietoa työstä ja oppisopimuksesta:

Miracle-palvelut Oy
info@miraclepalvelut.fi
palvelunumero 050 535 2798

TAKK
Koulutuspäällikkö Eija Järvilahti
puh. 044 790 6305,
eija.jarvilahti@takk.fi

Oppisopimusasiat
Koulutustarkastaja Marianna Arvola
puh. 044 790 6411
marianna.arvola@takk.fi

Lue lisää