Hätäensiapu
- ammattipätevyysdirektiivin mukainen jatkokoulutuspäivä

Hätäensiapukurssi on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat työssään ensiaputaitoja tai kokevat muuten tarvitsevansa tietotaitoa ensiavusta. Kurssilta saa Hätäensiapukortin, joka on voimassa 3 vuotta.

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat työssään ensiaputaitoja tai kokevat muuten tarvitsevansa tietotaitoa ensiavusta. Kuljetusalan ammattipätevyyttä suorittavat saavat päivästä yhden ammattipätevyysmerkinnän.

Hätäensiapupäivän käymällä voit myös päivittää jo voimassa olevan EA1- tai EA2-korttisi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lue lisää
Nimi Ala Tyyppi Ajankohta
Hätäensiapu ammattikuljettajille Kuljetus ja logistiikka 11.12.2018

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat työssään ensiaputaitoja tai kokevat muuten tarvitsevansa tietotaitoa ensiavusta.

Tästä päivästä on mahdollista saada yksi ammattipätevyysmerkintä. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Sinun ei välttämättä tarvitse tulla suorittamaan ammattipätevyyspäiviä vaan koulutus on tarkoitettu kaikille ensiaputaitoja tarvitseville.

Tavoite

Kurssilta saa Hätäensiapukortin, joka on voimassa 3v. Hätäensiapupäivän käymällä voit päivittää voimassa olevan EA1- tai EA2-korttisi.  Päivityksen voi tehdä vain kerran.

Kesto

Klo 8.00 -15.00

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, 33820 Tampere

Lisätiedot

Sihteeri Sirpa Asikainen, p. 044 790 6232
Kouluttajana toimii Tuulikki Sallinen
Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@takk.fi

Hakeutuminen
Hakuaika: 24.04.2018—06.12.2018

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

Ammattipätevyyden tarvetta kysytään vasta koulutuspäivän aamuna, joten sitä tietoa ei tarvitse etukäteen ilmoittaa.

Hakulomakkeeseen
Hinta

124 € (hintaan sisältyy alv 24 %). Hinta sisältää ateriapaketin (aamukahvi+sämpylä ja linjastolounas). Lisäksi tulee mahdollinen ammattipätevyysmaksu 10 euroa (arvonlisäveroton viranomaismaksu).

Oletusarvona on 124 €/hlö.

Mikäli ette halua ateriapakettia, ilmoitattehan siitä mahdollisimman pian ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostitse alla olevalle sihteerille. Tällöin hinta on 106,64 € (sis. alv 24 %) + 10€ mahdollinen ammattipätevyysmaksu (arvonlisäveroton viranomaismaksu). 1.10.2018 alkaen hinta 107 € (sis. alv 24 %) + 10€ mahdollinen ammattipätevyysmaksu (arvonlisäveroton viranomaismaksu).

Mikäli yritys on koulutuksen maksajana toivomme, että jätätte hakemukselle yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen sekä laskutustiedot (jos käytössä verkkolaskutustiedot niin nämä mieluiten).