Paperinen huoltokirja ja huollon leimaukset poistuvat autojen huoltohistorian siirtyessä verkkoon. Yhä useampi automerkki siirtyy järjestelmiin, joissa huollon työt määritetään autokohtaisesti ja auton tarkka huoltohistoria löytyy sähköisesti ajoneuvovalmistajan sivuilta. Asiakkaat saavat palveluna mm. dynaamiset huoltokaaviot ajoneuvoihin. Korjaamoiden tulee itse vahvistaa tekemänsä työt ajoneuvovalmistajien sivuille ja tämä muodostaa tarpeen aihealueen kattavalle koulutukselle.

Ajankohta

24.10.2019

Kesto

1 päivä

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Hinta

273 € (hintaan sisältyy alv 24%). Hinta sisältää ateriapaketin (aamukahvi+sämpylä ja linjastolounas).

Mikäli yritys maksaa koulutuksenne toivomme, että jätätte hakemukselle yrityksen Y-tunnuksen sekä verkkolaskuosoitetiedot, jos ne ovat käytössä.

Hakeutuminen
Hakuaika: 14.12.2018—17.10.2019

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

Hakulomakkeeseen

Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Koulutuksen sisältöön liittyvät kysymykset:
Koulutussuunnittelija Teemu Pisto p. 044 7906 243
Kouluttaja Jaakko Laitinen p. 044 7906 252

Hakeutumiseen liittyvät kysymykset:
Sihteeri Susanna Palomäki, p. 044 7906 222

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, veloitamme koko hinnan.
Mikäli koulutus peruuntuu tai keskeytyy oppilaitoksesta aiheutuvasta syystä, palautetaan kaikki maksut täysimääräisinä. Oppilaitos ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista. Koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.