Millilleen ei riitä!

TAKKista on valmistunut osaajia jo 60 vuoden ajan. Joustavat koulutuksemme taipuvat täsmäosaajien kouluttamiseen yrityksiin. Tutkinnoista valmistuu laaja-alaisia ammattilaisia, ja rekrykoulutuksilla autamme löytämään uusia tekijöitä.

TAKKissa opiskelet sitä, mitä työssäsi tarvitset!

Tutustu TAKKin ajankohtaisiin ja osallistu arvontaan rullailemalla sivua alaspäin.

Vaikuta alan koulutuksiin!

Olemme kokoamassa kone- ja metallialalle neuvottelukuntaa, johon ovat tervetulleita kaikki alan työnantajat. Neuvottelukunta kokoontuu ensimmäisen kerran 13.10.2022 klo 13. Iltapäivässä kuulet mm. yrityskyselyn tulokset ja TAKKin ratkaisuja esiin nousseisiin tarpeisiin.

Ilmoittaudu mukaan

Kartoitamme Pirkanmaan alueen kone- ja metallialan yritysten näkemyksiä koulutusalan nykyisistä palveluista. Kyselyn pohjalta ennakoidaan yhdessä tulevaisuutta ja vastaukset huomioidaan koulutustarjonnan suunnittelussa. Vielä ehdit vastata yrityskyselyyn ja kertoa meille tarpeet ja toiveet.

Vastaa kyselyyn

UUTTA! NDT-tarkastuskoulutukset Tampereella

TAKKissa on aloitettu NDT-tarkastuskoulutukset. Tällä hetkellä järjestetään: silmämääräisen tarkastuksen (VT) koulutusta (tasot 1 ja 2) sekä tunkeumanestetarkastuksen (PT) ja magneettijauhetarkastusmenetelmän (MT) koulutuksia.

Silmämääräisen tarkastuksen (VT) koulutukset on suunnattu kaikille hitsauksen ja hitsaustuotteiden parissa työskenteleville, työnjohtajille, hitsaajille, alihankintatarkastajille, valimoille jne. Koulutus sopii hyvin myös esimerkiksi varastohenkilökunnalle, joka vastaanottaa hitsaustuotteita.

Tunkeumanestetarkastuksen (PT) ja magneettijauhetarkastusmenetelmän (MT) koulutukset on tarkoitettu mm. hitsien sekä teräsrakenteiden ja -tuotteiden tarkastuksia tekeville.

Lue lisää

Hitsaajia, koneistajia ja koneasentajia

Pätevyystodistuksemme hyväksytään maailmanlaajuisesti. Valttejamme ovat nopeus ja joustavuus. Oman testauslaitoksen ansiosta saamme kuvattua hitsit ja tehtyä tarkastuspöytäkirjan samana päivänä hitsauskokeen kanssa.

Monipuolinen koneistuksen työhalli ja ammattitaitoiset kouluttajamme taikovat manuaali- tai CNC-koneistuksen ammattilaisia, jotka hallitsevat niin riviohjelmoinnin kuin CAM-tekniikan.

Koneasentajia koulutetaan teollisuuteen vaativien ja teknisten liikkuvien koneiden ja laitteiden kokoonpanoon ja huoltoon. Alalta voi työllistyä myös ulkomaille, mm. vientiasentajaksi.

Uskomme tekemällä oppimiseen. Teemme oikeita töitä, oikeilla koneilla – ohjatusti.

Lue lisää

CAD/CAM-ohjelmointi verkossa

CAD/CAM-ohjelmointikoulutuksessa perehdytään 2D- ja 3D-mallintamiseen ja -työstämiseen. Opit ohjelmoimaan työstöratojen valmistuksen sekä niihin liittyvät parametrit. Koulutuksessa ovat käytössä WINCam- ja Mastercam-ohjelmat. 

CAD/CAM-ohjelmointikoulutus on suunnattu koneistajille, jotka tarvitsevat työssään CAD/CAM-ohjelmointiosaamista. Koulutus suoritetaan kokonaan verkossa. 

Lue lisää

Osallistu arvontaan!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa TAKKin kauneushoitola Lumovan lahjakortin. Arvonta suoritetaan Alihankintamessujen jälkeen maanantaina 3.10.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Osallistu arvontaan

Kokemuksia TAKKista

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee yli 11 000 aikuista, ja henkilöstöä on n. 250. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta yli 20 ammattialalta.

Tutustu TAKKiin