Broker -ohjelma / Yritysneuvojan erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus

Pirkanmaan Broker-ohjelmassa tehdään tulevaisuuden yrityskehittäjiä!

Suomea ja Pirkanmaata rakennetaan yrittäjän unelmien ja ponnistusten varaan. Yrittäjät kaipaavat rinnalleen ketteriä yrityskehittäjiä ja kustannustehokkuutta tukipalvelujen käyttöön. Paljon on jo tehty yrityskehittämispalvelujen tehostamiseksi. Broker-ohjelmassa sparrataan yritysten kehittämiskumppaneista vielä osaavampia.

Tavoite

Kohderyhmä

Ohjelma on tarkoitettu yrityskehittäjille, jotka työskentelevät yritysten kanssa esimerkiksi yrittäjäjärjestöissä, kehitysyhtiöissä, ELY-keskuksissa, TE-toimistoissa, oppisopimustoimistoissa, oppilaitoksissa tai yrityshautomoissa.

Ajankohta  28.10.2015 - 26.03.2017

Kesto  Noin 1,5 vuotta

Paikka  Tampereen valtatie 15, 33100 Tampere

Hakeutuminen

Hakuaika on päättynyt.

Toteutus

Ohjelma käynnistyy lokakuussa 2015 ja kestää n. puolitoista vuotta. Ohjelman infotyöpaja järjestetään Tampereen Hermian Technopoliksella 18.9.2015 klo 8.15–12.

Broker-ohjelmaa on suunnitellut ja valmistellut laaja joukko kasvuyrittäjyyden huipputoimijoita. Ohjelman käytännön toteutuksesta vastaavat Kasvun Roihu Oy ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen HiOMO.

Ohjelman aikana kukin osallistuja kehittää itselleen ja organisaatiolleen toimintamallin, joka on aidosti yrityslähtöinen ja laajasti verkostoitunut. Ohjelman aikana suoritetaan yritysneuvojan erikoisammattitutkinto.

Sisältö

Oppiminen tapahtuu systemaattisen työssä oppimisen merkeissä, todellisten yritysten parissa, n. 11 kontaktipäivän tahdittamana. Kontaktipäivissä osallistujia sparraa 30–40 liiketoiminnan kehittämisen kokenutta osaajaa eri näkökulmista – hallitustyöskentelystä kansainvälistymiseen.

Ohjelmassa saatuja kehittämistyön oppeja, työkaluja ja verkostokumppanien osaamista sovelletaan jokaisen osallistujan omaan yrityscaseen. Yritykset osallistuvat ohjelman aikana ohjattuihin Broker-myllyihin.

Ohjelman kontaktipäivien alustavat teemat:

Hinta

Osallistumismaksu on 358 € (josta tutkintomaksun osuus 58 €). Lisäksi osallistujan maksettavaksi tulevat ruoka- ja mahdolliset majoituskulut kontaktipäiviltä. Kontaktipäivät järjestetään mahdollisuuksien mukaan vuorovedoin osallistujien omien organisaatioiden neuvottelutiloissa.

Hakuaika päättyy

12.10.2015

Lisätiedot:

Kasvuterveisin ja lisätietoja antaen

Tuija Pohjansaari-Kirmo, puh. 044 7906 434
TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, HiOMO

sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Kasvun Roihu Oy:

Matti Härkönen, puh. 040 578 2688
Nina Rautiainen, puh. 044 044 1111

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi@kasvunroihu.fi