Buustia yrittäjäuran alkuun

06.10.2017

TAKKin Yrittäjyysbuusti-palvelua tarjotaan Pirkanmaan TE-toimiston yrittäjyydestä kiinnostuneille työnhakija-asiakkaille. Palvelussa pääsee selvittämään omat mahdollisuutensa yrittäjänä toimimiseen.

Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti-palvelu lanseerattiin Kasvustartti-tapahtumassa 3.10. Pirkanmaan ELY-keskus kilpailutti palvelun ja valitsi 16 palvelutuottajaa, joista TAKK on yksi. Asiakas voi valita itselleen sopivimman palvelutuottajan.

Uusia asiakkaita palveluun voidaan ottaa toukokuulle 2018 asti ja mukana voi olla vuoden 2018 loppuun saakka. Palveluun hakeutumisvaiheessa ei tarvitse vielä olla varsinaista liikeideaa. Pääasia, että yrittäjyys kiehtoo ja kiinnostaa tavalla tai toisella. Yrittäjyysbuustin aikana selvitetään löytyykö uusi ura yrittäjänä vai jostain muualta.

TAKKin Yrittäjyysbuusti-palvelu rakentuu henkilökohtaisesta koutsauksesta, verkkoHiOMOsta ja valmentajavetoisista ryhmätapaamisista.

- Aluksi kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne, selvitetään tavoitteet yrittäjyyden suhteen ja pohditaan erilaisia vaihtoehtoja käynnistää yritystoiminta, kuvailee koulutuspäällikkö Tuija Pohjansaari-Kirmo.

- Oman osaamisen sekä myytävän tuotteen tai palvelun tuotteistaminen on oleellinen osa tätä aloitusvaihetta.

Jos asiakas päättää lähteä jatkamaan yrittäjäpolulla, hän voi syventää osaamistaan verkkoHiOMOn kursseilla sekä pienryhmätapaamisissa valmentajan kanssa. TAKKista löytyy valmennuksen jatkoksi myös yrittäjäkoulutuksia erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin.

Lisätietoa palvelusta

<- takaisin uutislistalle