TAKKin Sanna Salminen palkittiin vuoden kotityöpalvelukouluttajana

11.10.2017

Suomen Kotityöpalveluyhdistys on palkinnut Vuoden Kotityöpalveluyrityksen ja Vuoden kotityöpalvelualan kouluttajan Mikkelissä valtakunnallisilla Kotityöpäivillä 11.10.2017. Kotityöpalvelualan kouluttajaksi valittiin TAKKin Sanna Salminen.

Vuoden Kotityöpalvelualan kouluttajaksi on valittu Sanna Salminen, Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksesta. Vuoden Kotityöpalvelualan kouluttajana Sanna Salminen on työskennellyt monipuolisesti ja hänellä on laaja kokemus alalta. Sanna on ollut aktiivinen osallistumaan koulutuksien järjestämiseen, etenkin Kotityöpalvelujen ammattitutkintojen puolelta. Sanna on toiminut pitkään Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa ja saanut erinomaista palautetta asiakaspalvelusta.
Vuoden Kotityöpalvelualan kouluttajan tunnustus jaettiin vuonna 2017 ensimmäisen kerran.

Vuoden Kotityöpalveluyritykseksi on valittu Sahera Koti Puhtaaksi Oy, Tampereelta. Tunnustus jaettiin 4. kerran. Sahera Koti Puhtaaksi Oy on suorittanut laatusertifikaatin vuonna 2015. Vuonna 2017 yritys sai Great Place to Work -sertifioinnin, joka on erittäin arvostettu ja etenkin kotityöpalvelualalla harvinainen. Yritys on tehnyt hyvää tulosta ja kasvattanut vuosi vuodelta liiketoimintaansa.

Yritys on panostanut raikkaaseen, nuorekkaaseen ja asiakasystävälliseen imagoon onnistuneesti. Yritys edistää omalla esimerkillään alan arvostusta. Yrityksessä on ennakkoluulottomasti raikastettu koko alan imagoa ja arvostusta omilla asenteilla ja teoilla.

Hyvin asiakaspalvelua ja asiakashenkisyyttään kuvaava on heidän yksi sloganeistaan - "Ole siistijäsi arvoinen" - aivan kuten hekin haluavat olla asiakkaansa arvoisia. Yritys osallistuu myös Suomen Parhaat työpaikat 2018 -kisaan, ja heidän omana unelmanaan on olla Suomen paras työpaikka! Se kertoo paljon heidän omasta arvostuksestaan alaa ja työtään kohtaan.

- Uutinen mukaillen Kotityöpalveluyhdistyksen tiedotetta 11.10.2017


Koti puhtaaksi Oy on TAKKin yhteistyökumppani ja toimitusjohtaja Saana Tyni on suorittanut TAKKissa yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Paljon onnea palkinnosta!

TAKKin kouluttaja Sanna Salminen palkittiin Vuoden Kotityöpalvelukouluttajana 2017.

Koti puhtaaksi Oy:n toimitusjohtaja Saana Tyni kertoi yrittäjätarinansa TAKKin Yrittäjän päivän tapahtumassa vuonna 2014.

<- takaisin uutislistalle