Valokuvamallien haku menossa

23.11.2017

Etsimme TAKKin opiskelijoista uusia kasvoja markkinointimateriaalejamme varten, mm. uusille nettisivuille, esitteisiin, tienvarsitauluihin ja lehti-ilmoituksiin.

TAKKin markkinointimateriaaleissa tälläkin hetkellä käytettävissä kuvissa ovat malleina opiskelijamme. Joulukuussa järjestetään seuraavat kuvaukset ja niihin haetaan mukaan TAKKin opiskelijoita:

Kuvaukset järjestetään Tampereen valtatiellä to 7.12.2017 ja ti–ke 19.-20.12.2017 Nirvan kampuksella. Kaikkien kuvattavien ei tarvitse olla mukana kaikkina päivinä. Ilmoittautuessaan mukaan kannattaa kertoa, jos joku päivistä ei omaan aikatauluun sovi.

Kuvia otetaan sekä tavallisissa vaatteissa että eri ammattivarusteissa. Kuvattavat saavat kuvauspäivänä lounaan ja kahvit sekä elokuvaliput. Jokainen kuvattava saa itselleen myös omat kuvansa sähköisessä muodossa.

Jos opiskelet TAKKissa ja haluat lähteä TAKKin malliksi, lähetä kuva itsestäsi (kännykällä otettu riittää) ja yhteystietosi sähköpostilla markkinointi(at)takk.fi viimeistään maanantaina 4.12.2017. Kuviin toivotaan ja valitaan monipuolinen otos TAKKilaisia.

Lisätiedot: markkinointi(at)takk.fi

<- takaisin uutislistalle