Laatoitus, talonrakennusalan ammattitutkinnon osa

Koulutus valmistaa talonrakennusalan ammattitutkinnon osan laatoitus suorittamiseen. Tavoitteena on työllistää opiskelijat koulutuksen aikana tai sen jälkeen muurausalan tehtäviin.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu jo muuraustöitä tehneille tai maalarin pohjakoulutuksen suorittaneille työttömille työnhakijoille jatko- ja täydennyskoulutukseksi.

Koulutukseen hakeutuvalla muurarilla on oltava rakennusalan perustutkinnosta suoritettuna vähintään osat muuraus, laatoitus ja rappaus sekä vähintään vuosi rakennusalan työkokemusta.

Maalarilla taas on oltava suoritettuna pintakäsittelyalan perustutkinnosta vähintään osa vedeneristys ja laatoitus sekä vähintään vuosi rakennusalan työkokemusta.

Ajankohta

Alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa. Soita ja kysy!

Toteutus

Koulutus koostuu lähiopinnoista oppilaitoksessa ja työssäoppimisesta työmailla ja työsalissa. Koulutuksen alussa opiskelija ja kuluttaja tekevät opiskelijalle henkilökohtaisen suunnitelman opiskelua ja tutkinnon osan suorittamista varten. Suunnitelmassa huomioidaan opiskelijan tavoitteet sekä aikaisempi koulutus ja työkokemus, joten tuttuihin asioihin ei tarvitse käyttää aikaa.

Käytännönläheinen opiskelu antaa oivallisen mahdollisuuden näyttää omat taidot työnantajalle ja sijoittua työelämään.

Talonrakennusalan ammattitutkinnon osa laatoitus suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtehtävissä työpaikalla. Tutkintotilaisuuksissa käytetään monipuolisesti erilaisia arviointimenetelmiä, kuten havainnointia ja haastattelua sekä arvioidaan jo osoitettua ammattitaitoa.

Koulutuksen sisältö: talonrakennusalan ammattitutkinnon osa, laatoitus

Kysy lisää!

Kouluttaja Rauno Ung, puh. 044 7906 335
Koulutuspäällikkö Marko Uusitalo, puh. 044 7906 330
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Takaisin www.takk.fi/koulutus/talonrakennus_ja_muuraus