Lähihoitajan näyttötutkinnon arvioijakoulutus

Lähihoitajan tutkintosuorituksen arvioijakoulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville lähihoitajatutkinnon (aikuisten näyttötutkinto) työelämäarvioijille.

Päivä ja jatkoiltapäivä

Tutkintosuorituksen arvioijakoulutus muodostuu yhdestä koko päivän koulutuksesta sekä vapaaehtoisesta jatkoiltapäivän koulutuksesta.

Koko päivän koulutuksessa perehdytään näyttöjärjestelmään ja lähihoitajan tutkintotilaisuuden suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen.

Koko päivän koulutuksen iltapäiväosiota (perehdytys arviointikriteereihin) suositellaan myös niille, jotka ovat suorittaneet arvioijakoulutuksen ennen 2010 syksyä.

Jatkoiltapäivään osallistuminen on vapaaehtoista. Koulutukseen voi osallistua vasta osallistuttuaan koko päivän koulutukseen ja toimittuaan tutkintosuorituksen arvioijana. Koulutuksessa keskustellaan arvioijana toimimiskokemuksesta ja varmistetaan toimintatapoja. Jos on suorittanut koko päivän koulutuksen ennen vuotta 2015, jatkoiltapäivään osallistuminen on erittäin suositeltavaa. Tässä tapauksessa osallistumistodistuksen saa jatkoiltapäivän jälkeen aiemmin voimassa olleen käytännön mukaisesti.

Ajankohta

Alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa. Soita ja kysy!


Katso myös yhteistyöoppilaitostemme arvioijakoulutusten ajankohdat.

Kysy lisää

Kouluttaja Pirjo Tuuri-Lahtinen, puh. 044 7906 399
Koulutuspäällikkö Kati Aimonen, puh. 044 7906 379
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Takaisin www.takk.fi/koulutus/sosiaali_ja_terveysala