Työnopastajapassi

Työnopastajavalmennus soveltuu työnopastusta tekeville kaikissa yrityksissä toimialasta riippumatta.

Työnopastajien ja työnopastuksen avulla uusi työntekijä oppii tekemään työnsä nopeasti, oikein ja turvallisesti, jolloin työn virheet vähenevät ja tuottavuus paranee. Työnopastajat vähentävät samalla operatiivisen johdon painetta uusien työntekijöiden sisäänottovaiheessa.

Työnopastajapassi-koulutuksessa valmennetaan työnopastamisen huippuosaajia, joiden käsissä uudet työntekijät pääsevät nopeasti sinuiksi uuden työnsä kanssa.

Kenelle Työnopastajapassi?

Työnopastajavalmennus soveltuu työnopastusta tekeville kaikissa yrityksissä toimialasta riippumatta. Työnopastajiksi soveltuvat henkilöt, joilla on todennettu osaaminen työtehtävistä ja innostunut työasenne.

Työnopastajavalmennus yritysryhmille

Työnopastajapassivalmennukset toteutetaan usein yritysryhmille räätälöityinä. Tällöin koulutuksen painotuksia voidaan muokata yrityksen tarpeisiin ja esimerkiksi lähipäivät voidaan järjestää yrityksen tiloissa. Lue ISS Palvelut Oy:n työnopastajien kokemukset valmennuksesta!

Kysy työnopastajavalmennusta yrityksellesi! Selvitämme yhdessä myös parhaan rahoitusmallin.

Ajankohta

Alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa. Soita ja kysy!

Kesto noin 8 kuukautta

Työnopastajakoulutuksen sisältö

Työnopastajan rooli työpaikalla on opastaa uusia työntekijöitä tekemään työ oikein ja turvallisesti. Työnopastajavalmennus tukee työnopastajan työtä ja siihen kuuluu olennaisesti työnohjausprosessia ohjaavien tukimateriaalien tuottaminen. Pääpaino on työntekijän omalla työpaikalla tapahtuvalla oppimisella.

Ennakkotehtävänä ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää opiskelija kokoaa ja arvioi yrityksen olemassa olevan perehdytys- ja työnopastusmateriaalin.

Ensimmäisen lähipäivän teemana on työprosessin ja työvaiheiden kuvaaminen, minkä jälkeen opiskelija kuvaa nämä omasta työstään.

Toisen lähipäivän teemana on työprosessin kehittäminen ja työnopastaminen sekä työohjeen määrittely. Lähiopetuspäivän jälkeen tehdään välitehtävä työn vaihekohtaisesta standardoinnista ja työohjeen määrittelystä.

Kolmantena lähipäivänä käsitellään työturvallisuutta, riskien tunnistamista sekä työnopastajana toimimista ja siinä kehittymistä.

Kysy lisää

Koulutuksen sisällöstä
Kouluttaja Riikka Lamminen, puh. 044 7906 368

Koulutusten rahoitusvaihtoehdoista ja yritysyhteistyöstä
Yrityspalvelupäällikkö Armi Hyvönen, puh. 044 7906 310

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi


Katso myös
www.takk.fi/koulutus/lyhytkurssit_testit_ja_kortit
www.takk.fi/koulutus/kotityoe_puhdistus_ja_tekniset_terveyspalvelut