Koneistajan RekryKoulutus

Ammattitaitoisista CNC-koneistajista on yrityksissä pulaa. Pirkanmaalaiset metallialan yritykset yhdistävät voimansa osaavien CNC-koneistajien löytämiseksi. Uusia osaajia koulutetaan RekryKoulutuksella yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Koulutuksen toteuttaa TAKK.

RekryKoulutus on hyvä mahdollisuus mm. alanvaihtajille löytää uusi ura koneistuksesta. Koulutuksen tavoitteena on, että koulutukseen osallistuvat työllistyvät mukana oleviin yrityksiin. CNC-koneistajan RekryKoulutuksessa opiskelijoille rakennetaan yksilölliset koulutuspolut aiemman osaamisen ja rekrytoivan yrityksen tarpeen mukaan. Koulutuksessa keskitytään työtehtävissä tarvittavan osaamisen hankkimiseen.

Koulutuksessa painottuu käytännönläheinen tekeminen niin oppilaitoksessa kuin yrityksessäkin. RekryKoulutuksen kesto on 8 kuukautta. Sen jälkeen on mahdollisuus suorittaa ammatillinen tutkinto tai osatutkinto oppisopimuksella.

Koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajille. Opiskelijavalinnassa ratkaisevat asenne ja halu. Jonkinlaiset kädentaidot, esim. harrastusten kautta ovat eduksi valinnassa. Koulutus käynnistyy tammi-helmikuussa 2018.

Mukana RekryKoulutuksessa ovat:

Koulutukseen haetaan TE-palvelut.fi-sivustolla (koulutusnumero 675946).

Lisätiedot

Koulutuspäällikkö Timo Leinonen, puh. 044 7906 260
Yrityspalvelujohtaja Olli-Pekka Tuomi, puh. 044 7906 230
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi.

Tutustu metallialaan TAKKissa