Korkealuokkaista turvallisuutta

Korkeilla paikoilla työskenneltäessä putoaminen voi aiheuttaa vakavan loukkaantumisen tai jopa kuoleman. Näistä työtapaturmista jokainen on turha ja estettävissä oikeanlaisella putoamissuojauksella.

Turvallinen toiminta ja apuvälineiden käyttö korkeanpaikan työskentelyssä -koulutus

Kahden päivän koulutuksessa asiat harjoitellaan sekä teoriassa että käytännössä: paneudutaan mm. putoamissuojaimiin, ergonomiaan, apuvälineisiin ja turvalliseen käytännön toimintaan joko yksin tai parin kanssa työskenneltäessä. Tärkeintä turvallisuusvarustetta, henkilökohtaista asennetta, ei unohdeta.

Parantunut osaaminen turvaa työntekijän lisäksi myös työnantajaa. Kun vältetään onnettomuudet ja läheltä piti -tilanteet, liiketoiminta jatkuu häiriöittä. Myös työturvallisuuslaki määrää työnantajan järjestämään työntekijöilleen turvallisuutta parantavaa perehdytystä ja koulutusta suojaimien oikeaoppiseen käyttöön. Korkeilla paikoilla työskenneltäessä lain merkitys luonnollisesti korostuu.

Kouluttajakoulutus yrityksille

Työnturvallisuuslain mukaan työnantajan pitää perehdyttää oikein työntekijä välineisiin ja niiden käyttöön. Tätä varten käynnistämme piakkoin yritysten edustajille kouluttajakoulutuksen.

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Lisätietoja
Koulutuspäällikkö Armi Hyvönen, puh. 044 7906 310
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi