Loistouralle-palvelu TAKKissa

Loistouralle on Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille tarkoitettu palvelu, jonka tavoitteena on uuden työpaikan löytäminen. Tavoitteen toteutumiseksi käytössä ovat TAKKin monipuoliset palvelut ja henkilökohtaisen valmentajan tuki.

Palvelun aluksi kartoitetamme osaamisesi ja omat tavoitteesi. Niiden pohjalta suunnitellaan yhdessä seuraavat askeleet. Käytännössä se tarkoittaa aktiivista työnhakua henkilökohtaisen valmentajasi tuella. Työllistymisen tueksi voit hyödyntää tarpeesi mukaan TAKKin työnhakuvalmennuksia ja rekrytapahtumia, suorittaa työelämässä tarvittavia ammattikortteja- ja pätevyyksiä tai päivittää mm. digiosaamistasi.

TAKK on monialainen ammatillinen aikuiskouluttaja ja pirkanmaalaisen työelämän tuntija. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten ja julkisten organisaatioiden kanssa; palvelun aikana verkostomme ovat käytössäsi. Meillä on suorat kontaktit niiden ammattialojen työpaikkoihin, joille opiskelijamme valmistuvat.

Lisätietoja työnhakuvalmennuksista
Lisätietoa ammattikorteista ja -pätevyyksistä
Lue lisää rekrytapahtumista
Tutustu koulutusaloihimme

Palveluun hakeutuminen

Tarjoamme Loistouralle-palvelua Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä TE-toimistoon ja kysy mahdollisuudestasi osallistua palveluun. TE-toimistossa järjestetään viikoittain infotilaisuuksia, joissa saat lisätietoa.

Kun olet osallistunut infotilaisuuteen ja sopinut TE-toimiston kanssa osallistumisestasi palveluun, ota kahden viikon sisällä yhteyttä TAKKiin. Varataan aika alkukeskusteluun ja sovitaan yhdessä, miten lähdetään etenemään kohti työtä.

Ota yhteyttä ja varaa aika puh. 044 7906 400 tai opintoneuvonta@takk.fi

Lisätietoja TE-toimiston verkkosivuilla