SOME-koulutukset

SOME-koulutukset on suunnattu pienyrittäjille ja työntekijöille, jotka haluavat kehittää omaa SOME-osaamistaan.

Tulokselliseen markkinointiin sosiaalisessa mediassa ei riitä, että luot yrityksellesi käyttäjätilin ja profiilin sosiaalisen median palveluihin ja julkaiset niiden kautta satunnaisesti jotain sisältöä.

TAKKin sosiaalisen median koulutuksista löytyy webinaareja, työpajoja ja lähiopetuksena toteutettavia lyhytvalmennuksia. Webinaareihin voit osallistua kätevästi omalta kotikoneeltasi ja osallistumiseen tarvitset ainaostaan tietokoneen nykyaikaisella käyttöjärjestelmällä (ei Vista tai XP), USB-kuulokkeet ja tehokkaan internetyhteyden. SOME-koulutusten teemoina ovat muiden muassa Facebook, Pinterest, Instagram, blogikoulutus, internetmarkkinointi ja hakukoneoptimointi sekä Wordpress

SOME-koulutukset on suunnattu pienyrittäjille ja työntekijöille, jotka haluavat kehittää omaa SOME-osaamistaan. Myös pelkkä mielenkiinto sosiaaliseen mediaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin riittää osallistumiseen.

Mikäli SOME-koulutuksistamme ei löydy itsellesi sopivaa, tai haluat tilata yrityksesi henkilöstölle räätälöidyn SOME-koulutuksen, ota yhteyttä. Jo muutaman hengen ryhmällä kannattaa pyytää tarjous omasta koulutuksesta!

Blogikoulutus

Facebook-koulutus

Facebook-työpaja

Instagram-koulutus

Internet-markkinointi-koulutus

Pinterest-koulutus

Sosiaalinen media yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa

Sosiaalisen median kanavat

Kysy lisää!

Koulutussuunnittelija Tuija Pohjansaari-Kirmo, puh 044 7906 434
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi