Hyödynnä välivuosi!

Jäikö opiskelupaikka saamatta ja nyt on melkein vuosi aikaa seuraaviin pääsykokeisiin?

Käännä tilanne voitoksi opiskelemalla.

Vuodessa tai nopeamminkin ehdit

  • parantaa mahdollisuuksiasi seuraavissa pääsykokeissa
  • hankkia ammattitaidon sivutöitä varten tulevalle opiskeluajallesi
  • hankkia työpaikan ja työkokemusta
  • suorittaa ammatillisen tutkinnon ja opiskella ammatin

Mitä tukea voin saada opiskelun aikana?

TAKKissa on monipuoliset opiskelijapalvelut. Tukea on tarjolla matalalla kynnyksellä, esim. digivälineiden ja -ohjelmistojen käyttöön sekä matematiikkaan ja tehtävien tekemiseen. Opinto-ohjaajat ja erityisopettajat ovat opiskelijoidemme tavoitettavissa ja yrittäjyysneuvonta palvelee yrittäjyyttä miettiviä.

Lue lisää opiskelijapalveluista

Kuinka kauan opiskelu kestää?

Opiskeluaika riippuu tutkinnosta ja aiemmasta osaamisestasi. Koulutus henkilökohtaistetaan eli aiempi koulutus, työkokemus ja muu osaaminen huomioidaan opintojen suunnittelussa. Se vaikuttaa myös koulutuksen kestoon. Nopeimmillaan uuteen ammattiin voi päästä muutamassa kuukaudessa esimerkiksi rekrytoivilla koulutuksilla. Pisimmillään tutkintokoulutukset vievät vuodesta kahteen. Koulutuksen oletuskesto on kerrottu koulutuksen tiedoissa.

Tutustu opiskelumahdollisuuksiin


Mekin vaihdoimme alaa!

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee yli 11 000 aikuista, ja henkilöstöä on n. 230. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta yli 20 ammattialalta.

Tutustu TAKKiin