Koti Puhtaaksi Oy ja Oppisopimus

"Suosittelen 100-0!"

Koti Puhtaaksi Oy:n siistijä/hr-koordinaattori Soili Tyni ja merkonomiksi opiskeleva myyntiedustaja Laura Heino pitävät oppisopimusta tehokkaana koulutusmuotona. Sen kautta työntekijöille saadaan tarjottua enemmän ammatillista osaamista kuin mihin yritys yksinään pystyisi. Tyni näkee oppisopimuksen myös työntekijän sitouttajana ja motivaation lisääjänä.

Kun Heino haki opiskelemaan, TAKKista soitettiin jo seuraavana päivänä ja oppisopimusasiat laitettiin kuntoon saman tien.

Tynin mukaan oppisopimusasiat ovat TAKKin kanssa sujuneet poikkeuksetta vaivattomasti eikä hankalaan byrokratiaan ole törmätty.

Koko yritys hyötyy

Oppisopimus sopii sekä nykyisen henkilöstön että uusien, rekrytoitavien tekijöiden kouluttamiseen. Oppisopimuskoulutuksen kustannuksia Tyni pitää pieninä yrityksen saamiin hyötyihin verrattuna. Arvokkainta on koko yrityksen kehittyminen, kun opiskelija jakaa oppinsa työkavereilleen.

- Suosittelen ihan 100-0!

Puolen vuoden opiskelun perusteella Heino kertoo, ettei oppisopimusopiskelu ole vaikuttanut hänen talouteensa oikeastaan ollenkaan.

- Lähtisin uudestaan koska vaan, hän sanoo empimättä.


Lisää yritystarinoita TAKKista