Liikenneyhteydet ja pysäköinti

TAKKiin pääset kätevästi Nyssen kyydissä. Tampereen seudun joukkoliikenteen reitit, pysäkit ja aikataulut löytyvät osoitteesta nysse.fi. Tarkemmat suunnistusohjeet toimipisteisiimme saat yhteystietosivultamme.

Tampereen valtatien kampus

Tampereen valtatie 15, karttalinkki.

Suosittelemme saapumista julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Pysäköintipaikkoja piha-alueella on rajoitetusti. Lähimmät pysäkit ovat Tietotalo ja Tampereen valtatie. Linjat ja aikataulut löydät Tampereen joukkoliikenteen sivuilta.

Linja-autoasemalta pääsee Tampereen valtatielle kävellen 6 minuutissa ja rautatieasemalta 12 minuutissa.

Pysäköinti-alueellamme on käytössä eParking-järjestelmä, ja alue kuuluu yleisen pysäköinninvalvonnan piiriin. Opiskelijat saavat lisätietoa pysäköinnistä koulutuksen alussa. Vieraspysäköintiin piha-alueella on varattuna 15 paikkaa. Varaudu ilmoittamaan saapuessasi autosi rekisterinumero infoon (1. krs). Lähiympäristössä on käytettävissä myös useita pysäköintitaloja. Lisää eParking-ohjeista.

Kansi ja areena -rakennusprojekti aiheuttaa Tampereen valtatie 15:n liikenne- ja pysäköintijärjestelyissä muutoksia. SRV tiedottaa niistä nettisivuillaan.

Nirvan kampus

Kurssikeskuksenkatu 11, karttalinkki.

Nyssen kyydissä pääsee sujuvasti myös Nirvan kampukselle. Lisätietoa linjoista ja aikatauluista löytyy Tampereen joukkoliikenteen sivuilta.

Omalla autolla liikkujille on kaksi isoa hiekkaparkkipaikkaa Kurssikeskuksenkadun varrella. Hiekkaparkkiin ei tarvitse pysäköintilupaa. Vieraille on varattuna pysäköintitilaa myös piha-alueella. Piha-alueella pysäköinti edellyttää infosta saatavaa vierailijalupaa.