Tilavuokra

Tarvitsetko tilan asiakastapaamiseen, koulutustapahtumaan tai seminaarin järjestämiseen?

Meiltä löytyy tiloja isommalle tai pienemmälle porukalle. Vuokraamme tiloja päiväaikaan, mutta myös ilta- ja viikonloppukäyttöön. Listasimme muutaman yrityskäyttöön sopivan tilan. Jos et löydä mieleistäsi, soita ja kysy!

TAKKin luokkatiloja voi vuokrata aina seuraavan kuukauden aikajaksolle, ei pidemmälle ennakkoon. Näin turvataan TAKKin omien ryhmien muuttuvat tilatarpeet.  Auditorioon voi tehdä ulkopuolisia varauksia pidemmällä ennakoinnilla. 

Tilat vuokrataan neljän tunnin jaksoissa:   

  • klo 8 - 12
  • klo 12 - 16
  • klo 16 - 20.  

Tilavarauskyselyt osoitteesta info@takk.fi tai numerosta 03 2361 111.

Mikäli tiloissa tarvitaan poikkeavia atk-järjestelyjä, on käytännön järjestelyistä sovittava tietopalvelupäällikön kanssa ennen tilojen vuokrausta. Lisätiedot: Ilkka Niskanen, puh. 044 7906 220, ilkka.niskanen@takk.fi

Lisätietoa tilojen vuokraajalle

Tilavarausvahvistus ja laskutus

Tilojen vuokrauksesta tehdään vahvistus/sopimus. Laskutustiedot on lähetettävä laskutukseen heti vuokrauksen päätyttyä.

Ravintolapalvelut

Ravintolatoiminnasta TAKKin tiloissa vastaa Juvenes. Tarvittavat tarjoilut voi tilata TAKKin kautta samalle laskulle tai tarvittaessa myös suoraan Juvenekselta.

Järjestys

TAKKin tiloissa on noudatettava hyvää järjestystä. Poistumistiet ja riittävät kulkuväylät on pidettävä avoinna. Tilaisuuden järjestyksestä vastaa tilan varaaja. 

Vahingonkorvausvelvollisuus 

Tilojen varaaja on korvausvelvollinen mahdollisista kiinteistölle tai irtaimistolle mahdollisesti aiheutuneista vahingoista.  

Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!