Rakentaminen

Talojen rakentaminen ja korjaaminen tarjoaa monipuolisen työkentän, jossa ei ole kahta samanlaista päivää. Rakennusalalla arvostetaan käytännön tason käden taitoja sekä yhteistyötaitoja.

Rakentaminen koulutus

Rakentajat oppivat oikeilla työmailla

Rakennusalan koulutukset tarjoavat paljon vaihtoehtoja sekä uusille että kokeneemmille ammattilaisille. Koulutuksille on yhteistä työelämässä oppiminen: rakentamista harjoitellaan tekemällä oikeita töitä oikeilla talonrakennustyömailla. Käytännön kokemuksen kautta voit työllistyä rakennusliikkeisiin, korjaus-, remontti- tai maalausyrityksiin. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi rakennusmies, kirvesmies, muurari, laatoittaja, elementtiasentaja, rakennussiivooja, betonipaikkari, korjausrakentaja, elementtirakentaja... Kaikilta rakentajilta vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä psyykkistä kestävyyttä.

Rakennusalan tutkinnoissa on runsaasti valinnaisia tutkinnon osia, joista voit koostaa itsellesi ja urasuunnitelmaasi sopivan kokonaisuuden. Alan kouluttaja on apunasi suunnittelussa. Opintojen kesto riippuu valitsemistasi tutkinnon osista ja siitä, kuinka nopeasti opit ja pystyt suorittamaan näytöt. Tämän vuoksi koulutuksen tarkkaa pituutta ei voi tietää hakeutumisvaiheessa. Osatutkinnon suorittaminen on usein nopein tie työllistymiseen rakennusalalle.

Rakentamista voi opiskella työvoimakoulutuksessa, omaehtoisessa koulutuksessa ja oppisopimuskoulutuksessa. Eri koulutusmuodoissa opintoetuudet ovat erilaiset, joten ne sopivat erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Lue lisää koulutusmuodoista!

Järjestämme koulutuksia myös yritysten tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennusalan koulutukset

Uusitalo Marko
koulutuspäällikkö/kouluttaja
Puh. +358447906330
Rakentaminen, Sisustaminen ja pintakäsittely, Talotekniikka, Kiinteistöpalvelut, Kylmäala
Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!