Yrittäjyyskoulutus

Yrittäjyys

Koulutamme yrittäjyyteen sekä yritystoimintaa suunnittelevia että jo toimivia yrittäjiä. TAKKin eri ammattialoilla opiskeleville, yrittäjyydestä kiinnostuneille tarjoamme maksutonta yrittäjyysneuvontaa.

Yrittäjyyskoulutukset

HiOMO - TAKKin yrittäjyysyksikkö

TAKKin yrittäjyysyksikkö, HiOMO, tarjoaa palveluja sekä aloittaville että toimintaansa kehittäville yrittäjille. Koulutuksemme täyttävät starttirahan hakemisen kriteerit.

Voit kehittää osaamistasi ja yrityksesi toimintaa yrittäjän ammattitutkinnon, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon, tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon tai osatutkintojen avulla. Tarjoamme myös erilaisia täydennyskoulutuksia yrittäjille ja sparraamme opiskelijoitamme maksuttomassa yrittäjyysneuvonnassa.

Meillä on vahva yritysverkosto Pirkanmaalla ja teemme yhteistyötä yrittäjä- ja toimialajärjestöjen kanssa. Olemme järjestäneet useita räätälöityjä koulutuksia esimerkiksi luoville aloille, apteekeille sekä sosiaali- ja terveysalalle.

Jos suunnittelet yritystoimintaa, sinulla on mahdollisuus osallistua joko pidempään tai lyhyempään yrittäjäkoulutukseen. Kokeneempana yrittäjänä voit kehittää osaamistasi ja yrityksesi toimintaa yrittäjän ammattitutkinnon, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tai tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon avulla.

Kysy lisää tulevien ja nykyisten yrittäjien opiskelumahdollisuuksista ja koulutuksista!

Pohjansaari-Kirmo Tuija
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!