Puhdistus- ja kotityöpalvelualan koulutukset

Puhtaus-, kotityö- ja välinehuoltopalvelut

Puhtaus- ja kotityöpalvelujen sekä välinehuollon ammattilaiset huolehtivat mm. puhtaudesta ja infektioiden torjunnasta monenlaisissa toimintaympäristöissä. Alan ammattilaisille riittää töitä nyt ja tulevaisuudessa.

Puhdistus- ja kotityöpalvelualan koulutukset

Näkyvää ja näkymätöntä puhtautta!

Laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja on puhdistuspalveluiden ammattilainen, joka toimii yksityisen sektorin lisäksi kuntien ja teollisuuden puhtaus- ja  kiinteistöpalvelujen toimintaympäristöissä.

Kotityöpalvelujen ammattilaiselta hoituvat siivous, ruoka- ja vaatehuolto sekä muut kodin palvelut sujuvasti, ja asiakkaalle jää enemmän aikaa arkeen.

Välinehuoltajan työ on infektioiden torjunnan leviämistä ehkäisevää välillistä hoitotyötä.

Alan työympäristöt kehittyvät ja tehtävät monipuolistuvat - vastaamme haasteisiin yhdistämällä eri alojen opintoja joustavasti moniammatillisiksi tutkinnoiksi. Osatutkinnot oppisopimuksella ovat joustava tapa lisätä kohdennetusti osaamista.

Asiakaspalvelu- ja työyhteisövalmennuksilla kehitämme yhdessä koko työyhteisöä. Tuloksena on asiakaspalvelutaitoisia ammattilaisia, jotka hallitsevat sekä kokonaisuuden että erityisosaamista vaativat tehtävät.

Järvilahti Eija
Kivikari Maarit
kouluttaja/koulutussuunnittelija
Puh. +358447906308
maarit.kivikari@takk.fi

Lähetä viesti
Aro Maiju
kouluttaja/koulutustarkastaja
Puh. +358447906411
maiju.aro@takk.fi

Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!