Rekrytoinnin tuki

Uusien osaajien rekrytointiin löytyy monenlaisia vaihtoehtoja. Yhteistyöllä löydämme ja koulutamme teille sopivimmat osaajat. Liikkeelle lähdetään aina yrityksen tarpeesta.

Koulutusmuoto ja rahoituskanavat valitaan yrityksen tarpeen ja tavoitteen pohjalta. Vaihtoehtoina ovat oppisopimus sekä erilaiset rekrytoivat koulutukset.

Ammatillisten koulutusten työssäsoppimisjaksot tarjoavat hyvän tilaisuuden löytää sopivia työntekijöitä. TAKKissa koulutuksia käynnistyy ympäri vuoden, ja opiskelijat tarvitsevat työssäoppimispaikkoja ympäri vuoden. Ilmoita työssäoppimispaikasta opiskelijoille.

Kansainvälisen rekrytoinnin tueksi toteutamme ns. tilauskoulutuksia, joissa opiskelijat tulevat EU-alueen ulkopuolelta. Tavoitteena on kouluttaa osaajia, joista ainakin osa jää töihin Suomeen valmistumisensa jälkeen.

Loistoduuniin-rekrytointitapahtumat ovat hyväksi havaittu keino löytää tekijöitä. Niissä työnantajat ja työnhakijat kohtaavat. Tapahtumat toteutetaan eri aloille kohdennettuina, ja me hoidamme tapahtumien markkinoinnin.

Kun uudet työntekijät ovat löytyneet, kannattaa panostaa perehdytykseen. Siihen sopivat mm. työnopastaja- ja työpaikkaohjaajakoulutukset. Taitavasti tehty perehdytys vahvistaa työnantajan pitovoimaa.

Ota yhteyttä! 

Tuomi Olli-Pekka
yrityspalvelujohtaja
Puh. +358447906230
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Rintala Kimmo
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358447906240
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Hyvönen Rosa
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358447906428
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Kauranen Kati
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358447906379
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!