Hydrauliikka

TAKKin hydrauliikkakoulutuksissa keskitytään vahvasti mobilehydrauliikkaan. Hydrauliikka-alan koulutuksia tarjotaan ensisijaisesti yritysryhmille ja ne räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan.

Kaksi hydrauliikka-alan opiskelijaa

Mobilehydrauliikkaa

Hydrauliikassa painopistealueemme ovat metsä-, maanrakennus- ja työhydrauliikassa sekä sähkön teorioissa, toimintaperiaatteissa, vianetsinnässä ja kunnossapitomenetelmissä. Materiaaleina voidaan käyttää laitevalmistajien omia huolto- ja korjausohjeita.

Käytännönläheisillä, todellisia tilanteita vastaavilla harjoituksilla perehdytään sähkön ja hydrauliikan parissa tehtäviin töihin, testauksiin, mittauksiin ja teorioihin. Tavoitteena on järkevä ja johdonmukainen työskentely sähköhydrauliikan parissa.

Laitteet ja kouluttajat vimpan päälle

TAKKin hydrauliikkakouluttajat ovat hankkineet pitkän kokemuksen ja laajan ammattitaidon yhteistyössä alan yritysten kanssa. Koulutuksissa voidaan käyttää asiantuntija-apuna myös yritysten omia asiantuntijoita sekä kone- ja hydrauliikkayhtiöiden edustajia.

TAKKissa on käytettävissä yleisimmät tätä päivää edustavat mobilehydrauliikan järjestelmät, joita voidaan soveltaa useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin asiakkaan toiveiden mukaan.

Tutustu hydrauliikkalabraamme!

Hydrauliikkakoulutukset yrityksille

Toteutamme hydrauliikkakoulutukset joustavasti yrityksille. Koulutussisällöt muotoillaan yrityksen tarpeiden pohjalta sopiviksi paketeiksi. Kysy lisää!

Hydrauliikkakoulutukset

Kattelus Markus
kouluttaja
Puh. +358447906195
Hydrauliikka, Autoala
Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!