Sähköala

Sähköalalta valmistuu sähköasentajia ja sähköverkkoasentajia. Ala tarjoaa sähköteknisistä laitteista ja järjestelmistä kiinnostuneille monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön, jossa saa vuorovaikutus- ja viestintätaitojen lisäksi käyttää matemaattista ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä.

Sähköalan koulutus

Sähköasennus

Sähköalalle tulevat suorittavat ensin sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon, jota tarjotaan pääosin työvoimakoulutuksena. Myös omaehtoinen koulutus on mahdollinen. Valmistuvat sähköasentajat sijoittuvat kiinteistöjen sähköasennustöihin sekä sähköalan käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin.

Runsaasti käytännön harjoittelua sisältävissä koulutuksissamme opit kohtaamaan todelliset työtilanteet. Opiskelukäytössä on monipuolinen kiinteistösähköasennusten oppimisympäristö.

Alalla jo työskentelevät sähköasentajat täydentävät osaamistaan erilaisilla pätevyyskoulutuksilla sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla.

Sähköverkko

Sähköverkkoalalle erikoistuminen edellyttää sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon suorittamista. Sähköverkkoasentajat työskentelevät sähkönjakeluverkon rakennus-, asennus- ja käyttötehtävissä sekä niitä tukevissa tehtävissä.

Sähköverkkoasennuksia harjoitellaan käytännössä TAKKin Sähkökentällä. Kenttä mahdollistaa myös monipuoliset täydennyskoulutukset.

 

Sähköalan koulutukset

Kysy lisää sähkö- ja sähköverkkoaloista!

Hietanen Jari
koulutuspäällikkö/kouluttaja
Puh. +358447906540
Kone- ja metallitekniikka, Sähköala
Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!